Hala da gözlerin dolu adamlıktan söz ediyorsun dimi bebe? Abilerin patronların sana adam olasın diye para verirken alkole aleme harcamasan belki biraz adam olabilirsin keza o kapasitenin sende olduğunu artık düşünmüyorum. Mangal yapalım rakı yapalım demekten iş yapamıyorsun artık belli ki. Daha fazla ağlama keza herkes senin ne mal olduğunu biliyor. Bir ara vasfılarını yazsana sağa sola bakalım yüzüne tükürecek adam bulabiliyor musun? Nesin kopya haberlere 2 cümle ekliyorsun diye haberci mi oluyorsun? Adam kim sen kim be zeka problemleri çekiyorsun açık açık. Biraz önce uyarı almış olmana rağmen son sözü söylemiş olmak için hala çaba sarfediyorsun. Ne tarz bir karaktersizsin çözebilmiş değilim. Buyur şimdi bende senin gibi ters bir yolla konuşuyorum. Senin anlayacağın ancak küfürdür ben yine normal konuşmaya çalışıyorum. Şimdi biraz abilerinden örnek al adam sınıfında olmasan da bir şey sanmaya devam eder belki insanlar seni her ne kadar bir "şey" olmasanda. Git sığın yine abi bana bunlar söyleniyor diye ağla hemen koş küçük adam :))