eşcinsellik sonradan olan bir dürtü degildir. doguştan allah vergisi ile hormonların farklı çalışması sonucu ortaya çıkar. buyrun isteyen tıbbi bilgileri arastırsın. çocuk dogar 4-5 yasına gelince gider kızlarla oynamaya baslar,15 yasına gelinde kız sohbetlerine katılır, 20 den sonra escinselligi tanır. hormonel dengenın götürdügü sonuçtur bu. dedigim gibi escinsellik bir nevi allah vergisidir...
Allah vergisi olmasa bile herkes herkesin cinsel tercihine saygı duyacak, kimse kimsenın tapulu malı degil nasıl yasamasını gerektigine karışıcak. günahsa kendine günah hemserim ,biz saygı duyacagız , gerisi boş
Ek Olarak:
Yasal olsun benden uzak olsun değil. Ben yasal olmaması taraftarıyım sen yasal olması taraftarısın. İki eşcinseli görünce benim midem kalkıyor senin kalkmıyor. Olay budur. Düşünce yapısı. Ki zaten ülkemizde yasal olmamasına rağmen eşcinseller yok mu? Tabi ki var.
İnanmayan arkadaşlar; sizler nasıl inanmayışınıza göre yorum yapıyorsanız bizde inancımıza göre yorum yapıyoruz. Sen nasıl eşcinsellik yasal olmalı diyorsan ben de pek tabi yasal olmamalı diyebilirim. Birde İslam dini bellidir. İslam şeriate göre yaşanır ve kurallar Kuran'da yazılıdır. Merak eden açar okur. Kafanıza göre İslam'ı yorumlamayın.
Şeriat kelimesini siyasi ideoloji, kafa kesme vs. olarak algılayacak arkadaşlar cevap vermesin mümkünse.
İnanmayan arkadaşlar; sizler nasıl inanmayışınıza göre yorum yapıyorsanız bizde inancımıza göre yorum yapıyoruz. Sen nasıl eşcinsellik yasal olmalı diyorsan ben de pek tabi yasal olmamalı diyebilirim. Birde İslam dini bellidir. İslam şeriate göre yaşanır ve kurallar Kuran'da yazılıdır. Merak eden açar okur. Kafanıza göre İslam'ı yorumlamayın.
Şeriat kelimesini siyasi ideoloji, kafa kesme vs. olarak algılayacak arkadaşlar cevap vermesin mümkünse.
Eşcinseller ısırmaz senı bu kadar panik yapma arkadasım. şöyle birsey demişssin,islam dini bellidir ve kurallara göre yasanır o yuzden escinsellik yasal olmalı. Adam belki dini ve kurallarını kabul etmiyor, olamazmı ? zorla musluman mı yapıcaz bu arkadasları biz. Din de zorlama olmadıgına göre mutlu ve mesut yasamalarını saglayacagız öyleyse, dogru mu ?
Eşcinsellik doguştan hormonel dengenin bozuklugundan meydana geldigi için ise bu arkadasları yaradanın bir hediyesi olarak görüp kabullenicez. Ha esçinsellik sonradan olma özenti ile meydana çıkan bir dürtü olsaydı eger iş degişirdi ama doguştan tamamı ile iradeye baglı olmadan gelişen bu dürtü oldugu için yapılacak pek fazla bişiy yok.
Allaha şükür biz sapına kadar delikanlıyız fakat iki erkek birbirinden hoşlasnıyorsa bunu cinsellik açısından degerlendirmek yerine duygusal açıdan bakıp saygı göstermek en dogrusudur. Eşcinsellik deyince hemen aklınıza sapkın cinsel ilişkiler gelmesin, bu adamlar her gün birbirlerini düzmek için evlenmeyi seçmiyorlar. Bakış açılarında tamamı ile duygusal baglar ön plana çıkıyor..
İşin özü bu ülkede yada dünyada kimse kimsenın tapulu malı degil, o yuzden kimse kimseye nasıl yasaması gerektigini söyleyemez. İki erkek evlenıyor diye de bu toplumun ahlaki dengesi bozulmaz merak etmeyin.