Cevap bile verememişsin. İçin kin ve nefret dolu. Eşcinselleri neden istemiyorsunuz sorusuna dinim lanet ediyor diye cevap verip ne kadar aciz bir düşünceye sahip olduğunuzu kanıtladınız. Biraz daha yaratıcı olsaydınız bari.. ABD neden Müslümanları katlediyor biliyormusunuz? Çünkü siz ve sizin gibiler yüzünden İslam dininin savaş yanlısı, faşist ve yıkıcı olduğunu düşünüyorlar. Bence İslam kin ve nefret değil. İslam dini özgürlük vermiş. Sen şimdi gerçekten Müslüman olduğuna mı inanıyorsun?
Nerede o iyilik, mutluluk, huzur'dan bahsedilen İslam? Nerede o özgürlük anlayışı? Sizin düşünceniz= IŞİD
Ek Olarak:
Dediklerinizden çıkarıyorum ki; yasal olsun benden uzak olsun ama yasal olsun?
Nerede o iyilik, mutluluk, huzur'dan bahsedilen İslam? Nerede o özgürlük anlayışı? Sizin düşünceniz= IŞİD
Ek Olarak:
Dediklerinizden çıkarıyorum ki; yasal olsun benden uzak olsun ama yasal olsun?
Yasal olsun benden uzak olsun değil. Ben yasal olmaması taraftarıyım sen yasal olması taraftarısın. İki eşcinseli görünce benim midem kalkıyor senin kalkmıyor. Olay budur. Düşünce yapısı. Ki zaten ülkemizde yasal olmamasına rağmen eşcinseller yok mu? Tabi ki var.
İnanmayan arkadaşlar; sizler nasıl inanmayışınıza göre yorum yapıyorsanız bizde inancımıza göre yorum yapıyoruz. Sen nasıl eşcinsellik yasal olmalı diyorsan ben de pek tabi yasal olmamalı diyebilirim. Birde İslam dini bellidir. İslam şeriate göre yaşanır ve kurallar Kuran'da yazılıdır. Merak eden açar okur. Kafanıza göre İslam'ı yorumlamayın.
Şeriat kelimesini siyasi ideoloji, kafa kesme vs. olarak algılayacak arkadaşlar cevap vermesin mümkünse.