lostyazilim
tr.link

Kitep Ebook Sitesi Fikirleriniz

6 Mesajlar 787 Okunma
lstbozum
tr.link

cagdastakis cagdastakis cagdastakis.com Kullanıcı
  • Üyelik 10.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ç** T**
  • Mesajlar 728
  • Beğeniler 60 / 298
  • Ticaret 1, (%100)
Selamlar. Tamamen kendime ait bi tema hazırlıyorum kitap ve ebook indirme sitesi olucak. tasarımda iddalıyım kullanıcıya çok kolay kullanabiliceği bi sistem sunucam ama bundan nasıl para kazanabilirim önerileriniz nedir. Mesela pdf leri turbobit gibi bi yere mi yükliyim veya siteye ne gibi reklamlar koyabilirim.

Konu wordpress ise gerisi teferruattır!
http://wp-nasilyapilir.com/
wmaraci
reklam

kursat3 kursat3 [.::.] Kullanıcı
  • Üyelik 07.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 148
  • Beğeniler 7 / 19
  • Ticaret 2, (%50)
Bence turbobit'e bir şey yüklemeyin mesela benim bir şey indirecek olduğumda karşıma turbobit linki çıkarsa indirmekten vazgeçtiğim çok olmuştur. Bir şey indirmek için beklemek zorunda kalmayı hiç sevmiyorum şahsen.O yüzden böyle indirme sitelerine yönlendiren siteleri de kötü olarak hatırlıyorum. Mesela mail.ru ya da sharemods , yandex.disk gibi sitelerde bekleme sorunu olmadığından daha samimi geliyor bana

• Üyelik 10.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ç** T**
  • Mesajlar 728
  • Beğeniler 60 / 298
  • Ticaret 1, (%100)
Yandex.disk para vermiyor ama. Haklısın bende sevmem bekletmeyi indir dediğinde hatta direk indirmeye başlasın diye düşünürüm ama bu işte uğraşıcaksam bi getirisi de olmalı bana.

cihaneken cihaneken Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Elektrik Teknisyeni
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 3508
  • Beğeniler 488 / 1190
  • Ticaret 1, (%100)

kursat3 adlı üyeden alıntı

Bence turbobit'e bir şey yüklemeyin mesela benim bir şey indirecek olduğumda karşıma turbobit linki çıkarsa indirmekten vazgeçtiğim çok olmuştur. Bir şey indirmek için beklemek zorunda kalmayı hiç sevmiyorum şahsen.O yüzden böyle indirme sitelerine yönlendiren siteleri de kötü olarak hatırlıyorum. Mesela mail.ru ya da sharemods , yandex.disk gibi sitelerde bekleme sorunu olmadığından daha samimi geliyor bana

Arkadaşa katılıyorum Turbobit gibi sitelerin linkleri en sevmediğim şeylerden biridir. 1-2 dakika beklersin, ikindi dosya içinde ayriyeten 15-20 dakika beklersin, bol bol beklersin. Bana göre vakit nakit'tir.

2.olarak ise, tabi ki sen kafanda bir proje belirlemiş'sin ancak e-kitapların kısıtlı olduğu zamanımızda ve de bir çok kitabın telif hakları nedeniyle, olmadık uğraşlar çıkabilir karşına, hele bir de para kazanmak maksadı ile yapıyorsan bir süre sonra sıkılabilirsin.
Ödev - Sınav soruları/cevapları - testler - araştırmalar vs. gibi web sitelerinin hem hitleri çok daha yüksek oluyor hemde çok daha kolay bir şekilde içerik bulabiliyorsun, bu tür içerikleri özgünleştirmek de genelde zahmetsiz oluyor. Ayrıcada kısa sürede disiplinli bir çalışma ile web siteni yüksek seviyelere taşıyabilirsin.
Tabi bunlar benim tecrübe etmiş biri olarak nacizane tavsiyelerimdir.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 10.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ç** T**
  • Mesajlar 728
  • Beğeniler 60 / 298
  • Ticaret 1, (%100)
Ya telif olayı var tabi de. baya bi araştırdım TİB kitap sitelerine pek uğramıyo sanırım. yetişkin içerikli sitelerden vakit kalmıyo da olabilir tabi. bi de şu var ki telif hakkı olmayan yasal içerik paylaşıyım desem çer çöp kalıyo pek içerik kalmıyor ki...

32095 32095 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)
1. telif sıkıntılı bir durum olur , 2. ülkemizde kitap okuma oranı muazzam seviyede değil yani pek kazanacağınızı düşünmüyorum, 3. link kısaltma servisleri hit katili ek olarak bypass scriptleri var, 4. insanlar adblock kullanıyorlar, anti adblockun çözümü bile var,5. insanlar genelde beklemeyeceği tarzda indirme siteleri bakıyor büyük bir çoğunlukla diskler ve torrent gibi şeyler yani kısacası çok iyi bir proje değil

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al