Bence turbobit'e bir şey yüklemeyin mesela benim bir şey indirecek olduğumda karşıma turbobit linki çıkarsa indirmekten vazgeçtiğim çok olmuştur. Bir şey indirmek için beklemek zorunda kalmayı hiç sevmiyorum şahsen.O yüzden böyle indirme sitelerine yönlendiren siteleri de kötü olarak hatırlıyorum. Mesela mail.ru ya da sharemods , yandex.disk gibi sitelerde bekleme sorunu olmadığından daha samimi geliyor bana
Arkadaşa katılıyorum Turbobit gibi sitelerin linkleri en sevmediğim şeylerden biridir. 1-2 dakika beklersin, ikindi dosya içinde ayriyeten 15-20 dakika beklersin, bol bol beklersin. Bana göre vakit nakit'tir.
2.olarak ise, tabi ki sen kafanda bir proje belirlemiş'sin ancak e-kitapların kısıtlı olduğu zamanımızda ve de bir çok kitabın telif hakları nedeniyle, olmadık uğraşlar çıkabilir karşına, hele bir de para kazanmak maksadı ile yapıyorsan bir süre sonra sıkılabilirsin.
Ödev - Sınav soruları/cevapları - testler - araştırmalar vs. gibi web sitelerinin hem hitleri çok daha yüksek oluyor hemde çok daha kolay bir şekilde içerik bulabiliyorsun, bu tür içerikleri özgünleştirmek de genelde zahmetsiz oluyor. Ayrıcada kısa sürede disiplinli bir çalışma ile web siteni yüksek seviyelere taşıyabilirsin.
Tabi bunlar benim tecrübe etmiş biri olarak nacizane tavsiyelerimdir.