@hepyasemin
Çok teşekkürler teklifin için ancak ben boş zamanlarımda ufak uğraşlarla belli bir süre sonra ortaya çıkacak kendime ait bir şeyler oluşturmak istiyorum :)
Çok teşekkürler teklifin için ancak ben boş zamanlarımda ufak uğraşlarla belli bir süre sonra ortaya çıkacak kendime ait bir şeyler oluşturmak istiyorum :)
Bir teklifte bizden olsun hocam. Tıpkı senin gibi düşünen senden daha genç iki arkadaş olarak, bizim gibi gezen, gezmeyi seven ve bundan keyif alan insanları bir araya getirmek ve tecrübelerimizi insanlara aktarmak onların seyahatlerini daha güzel bir hale getirmek için 1 ay önce bir site açtık.
Site kurmak çok meşakatli ve geniş kitlelere yayılmak istiyorsan zor bir iş. Biz bunu birlik olarak aşabileceğimize inandık, insanların hiç bir maliyete girmeden, teknik bilgisi olmadan, yazısını yayınlamak dışındaki sıkıcı detaylarla ve zaman kayıplarıyla uğraşmadan kendi gezi bloglarına/sayfalarına sahip olabilmeleri için geziyorsan.com sitesini açtık. Şimdiden güzel bir kadroya ulaştık ve keyifli, kaliteli yazılarla ilerliyoruz. Eğer sende aramıza katılmak istersen, çok memnun oluruz. Kendi üyeliğini oluşturarak kendi alanına sahip olabilir istediğin gibi yazılarla fotoğraflarla kendi blogunu oluşturabilirsin.
Eğer amacın bizim gibi bildiklerini gördüklerini paylaşmaksa seni aramızda görmekten keyif alırız. Ancak amacım işi büyütüp para kazanmak diyorsan iyi düşünmeni tavsiye ederim, çünkü iş düşündüğünden çok daha zor ve pahalıya patlayan bir konu.