altinzen
http://www.altinzen.com/
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
eticaret
-
-
Ad Soyad
I** Y**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Merhaba
2 yılı aşkın bir süredir yayında olan sitemin ziyaretçi sayısını ne yaptım ise bir türlü arttıramadım. Şu an Pr 3 ama ziyaretçi sayısı çok az (50-60). Neyi eksik yapıyorum ya da nerede yanlış yapıyorum bir türlü anlayamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Hepinize teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Ben sana uzun uzun anlatıyım; güncel değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam hürriyet, millliyet, sabah'ın bile altın fiyatları için günlük konu açtığını düşünürsek çok acımasız bir rekabetin ortasında kalmışsın sen.
altinzen
http://www.altinzen.com/
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
eticaret
-
-
Ad Soyad
I** Y**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Öncelikle çok teşekkür ederim sagolun
Siteyi açarken amacım güncel olarak altın fiyatları ve döviz kurlarını yayınlamaktı. Ki hala da öyle. O yüzden çok fazlam makale girmedim ama fiyatlar ilk günden beri güncel olarak yayınlanıyor. Her üç dakikaya bir fiyatlar otomatik olarak güncelleniyor
Ek Olarak: Bu arada siteye yeni üye oldum konuyu yanlış yere mi açtım acaba
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Ziyaretçi sayısının PR Algorithm ile alakası yok güncel makale girmelisiniz ancak site işlevi bakımında güncel makale girilemiyorsa diğer altenatif Seo yöntemlerine başvurulması gerekir.
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
altinzen adlı üyeden alıntı
Sayın Blacksheep
Aslında ben de tam olarak bunu öğrenmek istiyordum. Yani seo ile ilgili sizin gördüğünüz eksiklikler neler ya da neler yapılabilir. Sitede gördüğünüz eksiklikleri belirtirseniz çok sevinirim. Teşekkürler
Web sitenizi inceledim makale yazmaya uygun bir tasarımı var her gün sadece altın ile ilgili değil döviz kurları ile de ilgili büyük haber sitelerinden haberleri takip ederek yayınlayabilirsiniz.Bu sayede hitlerde artış olacaktır.Site içi SEO optimizasyonunu tam olarak bitirdiyseniz Site dışı çalışmalara başlayabilirsiniz.Anahtar kelimelerinize göre aynı sektördeki sitelerden tanıtım yazısı veya link çıkışı yaptırabilirsiniz.Bunun yanında Sosyal Medyayıda kullanırsanız hitlerde büyük oranda çoğalma olacaktır.İyi çalışmalar dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
altinzen adlı üyeden alıntı
Çok teşekkür ederim söylediklerinizin hepsini araştırıp uygulamaya çalışacağım. Bu arada haber sitelerinden makaleler almayı düşündüm ancak telif hakları sıkıntı olur düşüncesi ve google pr değerinde düşüş olur endişesiyle vazgeçtim.
Tekrar teşekkür ederim
Google PR algoritması şu an için sonlanmış durumda siteniz filtreye bile girse pr değerinizde değişim olmayacak şu anda Google'ın değer verdiği kriterler ise Trust Rank ve Trust Flov değerleri :)