@1 bu arkadaşa kulak ver bence :) dediklerine katılıyorum mesela ben de dizilab'ı çok beğeniyorum ilk çevirenlerden biri, arayüzü de güzel ve hızlı. Sen hdfilmcehennemi gibi herkesin kullandığı bir temayı kullanmak istiyorsun belli ki fakat o bahsettiğin sitelerin hitinin yüksek olmasının sebebi ilk çevirenlerden olmaları. Mesela hdfilmcehennemi nin sahibi kaan her filme 100-150 tl koyuyor çevirtmek için arada da kendisi çeviriyor. Dizilab aynı şekilde ilk çevirenlerden ve yüksek paralar ödüyor çevirmenlerine. Yıl artık 2015 kimse xx 1.sezon 1.bölüm diyerek googleda aratmıyor. Ha belki 1 kez aratır birine tıklar o siteyi severse orada takılır ama başka sitede daha önce görürse o bölümü bir daha dönüp te seinn sitene bakmaz. Bence bir projeye öncelik ver iyice ölçüp tart, planlarını yap ve girdiğin sektörde daima kaliteyi arttıranlardan ol.
Teşekkürler yorumunuz için zaten yukarda yazdım özel tema yaptıracağım çok farklı olacak fakat dediklerinizi yapamayacağım o kadar bütçem yok onlardan alıp siteme çekerim. Yukarıdaki adam gibi çok örnek var 2aylık 300k hit Full başka siteden çekilmiş gidebildiğim yere kadar gideceğim