lostyazilim

3 Site Açacağım

41 Mesajlar 4.512 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Uzmann Uzmann WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek ..........
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 515
  • Beğeniler 268 / 39
  • Ticaret 0, (%0)

elegan adlı üyeden alıntı

umarım başarırsınız ne diyim

teşekkür ederim umarım istediğim gibi olur şuanki standart temaların dışında tema tasarlıyorum onları yaptırıp başlayacağım işe ayrı ayrı siteler açacağım.

wmaraci
reklam

ResitCicek ResitCicek chilicodes.com Kullanıcı
  • Üyelik 13.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Editör
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad R** Ç**
  • Mesajlar 1310
  • Beğeniler 139 / 307
  • Ticaret 18, (%100)

elegan adlı üyeden alıntı

umarım başarırsınız ne diyim

@1 bu arkadaşa kulak ver bence :) dediklerine katılıyorum mesela ben de dizilab'ı çok beğeniyorum ilk çevirenlerden biri, arayüzü de güzel ve hızlı. Sen hdfilmcehennemi gibi herkesin kullandığı bir temayı kullanmak istiyorsun belli ki fakat o bahsettiğin sitelerin hitinin yüksek olmasının sebebi ilk çevirenlerden olmaları. Mesela hdfilmcehennemi nin sahibi kaan her filme 100-150 tl koyuyor çevirtmek için arada da kendisi çeviriyor. Dizilab aynı şekilde ilk çevirenlerden ve yüksek paralar ödüyor çevirmenlerine. Yıl artık 2015 kimse xx 1.sezon 1.bölüm diyerek googleda aratmıyor. Ha belki 1 kez aratır birine tıklar o siteyi severse orada takılır ama başka sitede daha önce görürse o bölümü bir daha dönüp te seinn sitene bakmaz. Bence bir projeye öncelik ver iyice ölçüp tart, planlarını yap ve girdiğin sektörde daima kaliteyi arttıranlardan ol.

• Üyelik 16.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek ..........
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 515
  • Beğeniler 268 / 39
  • Ticaret 0, (%0)

vBTBilisim adlı üyeden alıntı

@1 bu arkadaşa kulak ver bence :) dediklerine katılıyorum mesela ben de dizilab'ı çok beğeniyorum ilk çevirenlerden biri, arayüzü de güzel ve hızlı. Sen hdfilmcehennemi gibi herkesin kullandığı bir temayı kullanmak istiyorsun belli ki fakat o bahsettiğin sitelerin hitinin yüksek olmasının sebebi ilk çevirenlerden olmaları. Mesela hdfilmcehennemi nin sahibi kaan her filme 100-150 tl koyuyor çevirtmek için arada da kendisi çeviriyor. Dizilab aynı şekilde ilk çevirenlerden ve yüksek paralar ödüyor çevirmenlerine. Yıl artık 2015 kimse xx 1.sezon 1.bölüm diyerek googleda aratmıyor. Ha belki 1 kez aratır birine tıklar o siteyi severse orada takılır ama başka sitede daha önce görürse o bölümü bir daha dönüp te seinn sitene bakmaz. Bence bir projeye öncelik ver iyice ölçüp tart, planlarını yap ve girdiğin sektörde daima kaliteyi arttıranlardan ol.

Teşekkürler yorumunuz için zaten yukarda yazdım özel tema yaptıracağım çok farklı olacak fakat dediklerinizi yapamayacağım o kadar bütçem yok onlardan alıp siteme çekerim. Yukarıdaki adam gibi çok örnek var 2aylık 300k hit Full başka siteden çekilmiş gidebildiğim yere kadar gideceğim

lordex lordex LO LE Kullanıcı
  • Üyelik 30.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek ögrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 1127
  • Beğeniler 67 / 135
  • Ticaret 14, (%100)

Uzmann adlı üyeden alıntı

hocam karar verdim ayrı ayrı yapacağım + birtanede hepsinin toplandığı site açacağım bakalım ne olacak :)

Hocam ortaklık riskli zaten lisanslı temayla beraber en fazla 100 liraya patlar tavsiyem tek başınıza açın.

Marka domain ve reklam stratejim ve sunucum hazır hocam. Bir tema kaldi. Benim sorunum ıcerikten dolayi. Ekip lazım o yuzden tek basıma yapamam

wmaraci
wmaraci

freetorrent freetorrent WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek MEMUR
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 380
  • Beğeniler 97 / 79
  • Ticaret 4, (%100)

Uzmann adlı üyeden alıntı

Teşekkürler yorumunuz için zaten yukarda yazdım özel tema yaptıracağım çok farklı olacak fakat dediklerinizi yapamayacağım o kadar bütçem yok onlardan alıp siteme çekerim. Yukarıdaki adam gibi çok örnek var 2aylık 300k hit Full başka siteden çekilmiş gidebildiğim yere kadar gideceğim

kendi logonuzu koyabileceğiniz video player bulun hocam , wordpress için öyle playerler var sanırım başka siteden bile alsanız öyle güzel olur.
Uzmann

kişi bu mesajı beğendi.

Defterdar Defterdar WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Asci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ş** C**
  • Mesajlar 19
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam tek domain yapma bence ilerde spam a bi girerse butun emegin bosa gider farkli domainler kullanki spam vs oldugu zaman digerlerinden devam edersin en azindan
Uzmann

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 16.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek ..........
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 515
  • Beğeniler 268 / 39
  • Ticaret 0, (%0)

freetorrent adlı üyeden alıntı

kendi logonuzu koyabileceğiniz video player bulun hocam , wordpress için öyle playerler var sanırım başka siteden bile alsanız öyle güzel olur.

Teşekkür ederim hocam ilkdefa sizden duyuyorum araştıracağım

Defterdar Defterdar WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Asci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ş** C**
  • Mesajlar 19
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 1, (%100)

freetorrent adlı üyeden alıntı

www.filmgt.com burdaki gibi sanirim
freetorrent

kişi bu mesajı beğendi.

freetorrent freetorrent WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek MEMUR
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 380
  • Beğeniler 97 / 79
  • Ticaret 4, (%100)

evet hocam aynen öyle : ) bu eklenti mi ? yoksa siteye özgü mü.

SukruAK SukruAK akwebhostingi.com Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Veri merkezi Hizmetleri
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** A**
  • Mesajlar 704
  • Beğeniler 135 / 135
  • Ticaret 65, (%100)
SEO reseller hizmetinden yararlanarak hosting fiyatına tüm sitelerinizi farklı Class IP de barındırarak hizmet alabilirsiniz.

Bu sayede sitelerinizden en ucuz fiyata en kaliteli ve faydalı hizmeti almış olacaksınız

https://wmaraci.com/forum/reseller-hosting/search-engine-optimization-reseller-5-farkli-class-ip-cpanel-whm-litespeed-yedekleme-ustelik-hosting-fiyatina-225694.html

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al