-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Arkadaşlar sadece paypal üzerinden ürün satışı olacak bir web sitesi yapmayı düşünüyorum. Fakat bunun için uygun bir tema lazım. Sitenin içeriği bayan erkek doğal bakım ürünlerinin bulunduğu bir site olacak. Kısacası bu proje için tema lazım hangi temaları önerirsiniz ?
www.sanalkarga.com - Bilgi Paylaştıkça Çoğalır...
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam site opencart benzeri olacaksa opencart temalarına bak derim. E-ticaret tarzı olacaksa buna yönelik wp temaları var çok güzel şekilde ama nasıl bir satış yapacağınızı anlayamadığım için tam bir tema söyleyemiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
erekaone adlı üyeden alıntı
Hocam site opencart benzeri olacaksa opencart temalarına bak derim. E-ticaret tarzı olacaksa buna yönelik wp temaları var çok güzel şekilde ama nasıl bir satış yapacağınızı anlayamadığım için tam bir tema söyleyemiyorum.
Hocam sitede çeşitli doğal bakım ürünleri olacak. Satın almak isteyen ziyaretçi site üzerinden sipariş formu doldurarak, sipariş başvurusu yapabilecek. Böyle bir wordpress teması lazım hocam bana bu özelliklere sahip ve bahsettiğim içeriği kaldırabilecek.
Ek Olarak: Hatta bana kalsa seçtiği ürünü paypal aracılığı ile satın alabilmesi ziyaretçi. İşte sanki tema buldukta paypalı kaldı (: tema bulabilsem paypal'ı eklenti ile bir şekilde entegre ederiz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
erekaone adlı üyeden alıntı
Hocam öncelikle siprariş formu doldur vs. gibi olaylar satışları çok fazla etkiler bunu bilmenizi isterim. Kişi ister ki satın al deyince direk satın alma sayfası açılsın ve bir de paypal la ödeme yapacak kitle genelde bu tarz ürünleri alan kişiler olur mu tartışmak lazım. Genelde bu tarz ürünleri alacak kişiler internet aleminde çok aktif olmayabilirler. Bunu göz önünde bulundurun derim. Bahs ettiğiniz şekilde form göndermeli vs. bir tema malesef bilmiyorum şu an aklıma gelmedi ama themaforest da biraz bakın derim.
Hocam zaten beklentimiz internet üzerindeki kullanıcıların alışveriş yapması değil. Belli sabit müşteriler için yapılacak bu olay. Sitede ürünler olacak, müşteri istediği ürünü seçip paypal ile ödemesini yapacak aslında olay bundan ibaret (: şu şartlarda önerebileceğiniz bir tasarım var mı hocam sanırım şimdi biraz daha aradığım temayı netleştirmiş oldum