lostyazilim
tr.link

Paypal engel kaldırma

7 Mesajlar 1.622 Okunma
lstbozum
tr.link

Cangurcam Cangurcam Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 201
  • Beğeniler 48 / 38
  • Ticaret 27, (%100)
Merhaba arkadaşlar

Anlamadığım bir nedenden dolayı paypalım sınırlandırıldı.

Benden kimlik ve kredi kartı ekstresi istediler.

Kimliği attım fakat onayladım eklediğim kart ininal olduğu için ekstreyi atamıyorum bu engelli nasıl kaldırıcam ?

wmaraci
reklam

uzunlarpc uzunlarpc Uzunlar Pc Kullanıcı
  • Üyelik 03.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 1343
  • Beğeniler 259 / 258
  • Ticaret 22, (%100)
M.Hizmetlerini Ara En Geç 10 Dakika İçinde Hesabını Aktif Ederler Hiç beklemeyin fotograf vb gonderip bende beklemistim 4 gun sonra aradım 10 Dakikada Hallettiler İşimi , Dedim Ödemeler Gecikti Felan...

• Üyelik 19.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 201
  • Beğeniler 48 / 38
  • Ticaret 27, (%100)

uzunlarpc adlı üyeden alıntı

M.Hizmetlerini Ara En Geç 10 Dakika İçinde Hesabını Aktif Ederler Hiç beklemeyin fotograf vb gonderip bende beklemistim 4 gun sonra aradım 10 Dakikada Hallettiler İşimi , Dedim Ödemeler Gecikti Felan...

Neler demem gerek ?

prisoner prisoner blogisma Kullanıcı
  • Üyelik 19.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek İngilizce Öğretmeni
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad İ** M**
  • Mesajlar 369
  • Beğeniler 203 / 80
  • Ticaret 15, (%100)
Müşteri hizmetleri e-mail gibi bazı bilgiler isteyip sorunu anlıyor ve yardımcı oluyorlar.

wmaraci
wmaraci

uzunlarpc uzunlarpc Uzunlar Pc Kullanıcı
  • Üyelik 03.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 1343
  • Beğeniler 259 / 258
  • Ticaret 22, (%100)
Hesabınıza Giris Yapın Tabi Bu Saatte Aktif Degiller Aktif Olunca , Musteri Hizmelerine Basın PayPala Giris Yapınca Telefon'a basın tek kullanımlık kod var ustunde telefon numarasi var telefon numarasini arayin orda diyo iste hesabın sınırlandıysa 3 e basın bastıktan sonra m.hizmetleri acar telefonu tek kullanimlik kodu ister sonra anasayfanızda PO- Gibi kod var onu ister verirsiniz sonra nedenini söyler benimki vpn den dolayi olmustu dedim evet kullanıyorum sonra dediler siz tekrar biselerdaha yapın dedim kardesim ödemelerim gecikti zaten 4 gundur bekletiyorsunuz dediki yetkiliye baglanmam gerek 2-3 dk sarkı caldı telde sonra tekrar baglandı bana dedi hesabınız aktif olmuştur lutfen vpn kullanmayın tamam dedim girdim hesap aktif :)

• Üyelik 19.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 201
  • Beğeniler 48 / 38
  • Ticaret 27, (%100)

uzunlarpc adlı üyeden alıntı

Hesabınıza Giris Yapın Tabi Bu Saatte Aktif Degiller Aktif Olunca , Musteri Hizmelerine Basın PayPala Giris Yapınca Telefon'a basın tek kullanımlık kod var ustunde telefon numarasi var telefon numarasini arayin orda diyo iste hesabın sınırlandıysa 3 e basın bastıktan sonra m.hizmetleri acar telefonu tek kullanimlik kodu ister sonra anasayfanızda PO- Gibi kod var onu ister verirsiniz sonra nedenini söyler benimki vpn den dolayi olmustu dedim evet kullanıyorum sonra dediler siz tekrar biselerdaha yapın dedim kardesim ödemelerim gecikti zaten 4 gundur bekletiyorsunuz dediki yetkiliye baglanmam gerek 2-3 dk sarkı caldı telde sonra tekrar baglandı bana dedi hesabınız aktif olmuştur lutfen vpn kullanmayın tamam dedim girdim hesap aktif :)

Benim sorunda kısıtlamalı hesapa para göndermek yada çekmekle ilgiliymiş sanırım :) teşekkür ederim deniyim
uzunlarpc

kişi bu mesajı beğendi.

bisseteam bisseteam WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad Y** Y**
  • Mesajlar 52
  • Beğeniler 8 / 13
  • Ticaret 2, (%100)
aynı sıkıntı dün benim paypal hesabında oldu müsteri hizmetlerini aradım 5-10 dk boyunca müzik çaldı kimse çıkmadı bu süre zarfında müşteri temsilcisi cıkmayınca telefonu kapattım sabah bir daha arayacağım

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al