Malum kış ayındayız.. Havalarda git gide kötüye gidiyor.. Soğuklardan korunmak için katkat giyiniyoruz.. Erzak depoluyoruz.. Vs. vs.. Lakin bunları yaparken birşeyi unutuyoruz.. Bu dünyada yaşayan tek canlılar bizler değiliz.. Evet, sokak hayvanlarından bahsediyorum.. Biz korunmak için herşeyi yaparken, onlarıda öldürmek için elimizden geleni yapıyoruz..

Sizden ricam şudur ki, hadi birazda onları düşünelim.. Son günlerde çoğu şehre kar yağdı.. Yağmayada devam ediyor.. Eskişehir'de hala her yer bembeyaz.. Ve kuşlar, kediler, köpekler yiyecek birşeyler bulmakta zorlanıyorlar.. Yiyecekler karların altında kaldı.. Onlara yardımcı olma zamanımızdır bu aylar.. Bu sabah kuşlar için bayat ekmeklerden birazını karların üstüne parçalayıp bıraktım.. 5 dakika sonra bir sürü kuş gelip yemeye başladı.. Buda demek oluyor ki gerçektende bu aylarda onlara yardım etmemiz gerekiyor..

Sevabın nereden geleceğini, cennetin kapılarının nasıl açılacağını bilemeyiz beyler, bayanlar.. Belkide küçük bir kuşun yediği ekmek sizi cennete götürür.. Allah rızası için yardım edin diyorum sizlere :) Ben yaptım, sıra sizde..

[COLOR=DarkRed]
Not: Tartışma yaratacak mesajlardan kaçının.. Sokakta kalan insanları elbetteki düşünüyorum, lakin sokak hayvanlarınıda düşünmek suç değildir.. Olayı bu şekilde başka yönlere çekmeyin.[/COLOR]

http://www.tayfunerbilen.com/genel/16-duyarli-olmaya-davet-ediyorum.html