-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Pöh
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
bunu yapan benzer yabancı siteler var iş görüyor. ama biz arama yapmak yerine forumda hazıra alışkınız biraz.
güzel hafif sade bir tasarım ile tutunabilirsin. Kullandıgı eklenti alt yapı tema vs bilgilerini gösterebilirsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Androman adlı üyeden alıntı
Hayır, ana domaine kurmanız global manada markalaşmanıza olanak verir. Alt dizine de kurulabilir fakat markalaşma sürecinizi geciktirebilir, bunu göz önünde bulundurmalısınız.
http://whatwpthemeisthat.com/ direk ana sayfaya kurulmuş, tema arama ve eklenti arama seçenekleri mevcut, bunun dışında wordpress hostingde satmakta ve oldukça popüler, daha güzel bir arayüz ile bu sitenin bulamadığı temaları bulursanız, tercih edilen tek site siz olursunuz. Bu yüzden global bir alan adı tercih etmenizi önerdim. Sonuçta girişler sadece Türkiye'den olmayacak.
bunun için en iyisi başka bir domain alayım ben. wmtrend.comu webmaster blogu yapayım hocam
Ek Olarak:
brkltprmk adlı üyeden alıntı
bunu yapan benzer yabancı siteler var iş görüyor. ama biz arama yapmak yerine forumda hazıra alışkınız biraz.
güzel hafif sade bir tasarım ile tutunabilirsin. Kullandıgı eklenti alt yapı tema vs bilgilerini gösterebilirsin.
dediğim gibi sade bir tasarım olacak. Evet malesef öyle
mail: barisdogaan@gmail.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Senior Email Marketing Special
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
güzel düşünülmüş bir şey yurt dışında bir çok site var bunu yapan yukarıda arkadaşın dediği gibi Türk insanı hazıra alışkındır gelip siteden aratırmı bilemiyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam wptd den daha iyi bir şey yapacaksanız bence script listelerini de ekleyin derim sisteme yani bilinenleri. Ve global bir domain ile sadece bu işi yapın derim yine de tutar. Zaten sadece bir arama çubuğu ve sorgu sayfası olacağından farklı dillere de çevirebilirsiniz ve çok da güzel olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
caemi
-
-
Ad Soyad
H** I**
-
-
-
Ticaret
16, (%94)
Bence iş görür çünkü bir çok insan aaa şu temanın adı neydi diye soruyor :) işe yarar bence
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
evet çok kişi sorguluyor. Tabi yabancı sitelerde var ama türk insanından çıkan bir siteyi kullanırım ben olsam ..
mail: barisdogaan@gmail.com