Hala bunları karşılaştıranlar mı var? Wordpress açık ara öndedir. Hadi wordpress ile joomla, drupal vs. karşılaştırsanız neyse de blogger nedir :) Daha bir dosya yükleyemiyorsunuz siteye. Blogger genelde host veya domain parasını gözden çıkarmayıpta açtıkları sitelerden ayda yüzlerce lira kazanmayı amaçlayan(!) kişilerin kullandığı bir servistir.
Hocam size tavsiyem ne ekerseniz onu biçersiniz, kaliteli bir hosting alın zaten domain işini basit halledersiniz, güvenlik konusunda ise sağlam şifreler kullandığınız ve bilgisayarınıza virüs bulaşmadığı sürece pek bir sorun yaşamazsanız. Tabi biri size takıntılı hale gelirse, hangi sistemi kullanırsanız kullanın bir şekilde size zarar verebilir.
Hocam size tavsiyem ne ekerseniz onu biçersiniz, kaliteli bir hosting alın zaten domain işini basit halledersiniz, güvenlik konusunda ise sağlam şifreler kullandığınız ve bilgisayarınıza virüs bulaşmadığı sürece pek bir sorun yaşamazsanız. Tabi biri size takıntılı hale gelirse, hangi sistemi kullanırsanız kullanın bir şekilde size zarar verebilir.
bu yorumun altına imzamı atıyorum :) ayrıca dip not; şu bloggerın yorum panelleri çok çocuk ve basit sırf o tarz bir yorum alanı görünce uzaklaşıyorum siteden garip belki ama sevmiyorum :D