Sitem teknoloji HABER sitesi. Haberleri yazarken hangi siteden yararlandığımı vermek zorundayım. Bunu bütün teknoloji siteleri yapar. Yapmayanlarda asıl sorun vardır.
Ayrıca yazılarımın bana ait olmadığını nasıl anladınız. Ben hiç bir zaman başkasının yazısını kopyalamam veya bir kısmını kopyalayıp üzerinde değişiklik yapmam. Her kelimesi, her harfi bana aittir....!!!!
Ayrıca yazılarımın bana ait olmadığını nasıl anladınız. Ben hiç bir zaman başkasının yazısını kopyalamam veya bir kısmını kopyalayıp üzerinde değişiklik yapmam. Her kelimesi, her harfi bana aittir....!!!!
Yazılar size aitse kusura bakmayın ben kaynak linkini görünce özgün olmadıgını söyledim. Yazılar %100 sizinse neden kaynak veriyorsunuz vermenize gerek yok 1 haberi bin kişi paylaşabilir yazılarınız başkasından kopya değil ise kaynak vermek zorunda değilsiniz.
Misal gs forumda podolski galatasayarda diye bir haber varsa size podolskiyi gs aldı hayırlı olsun şeklinde haber yazarsanız bu kaynak gerektirmez. Ben kaynağı gördüğüm için o şekilde yorum yaptım. Belki adsense moduda direk kaynak linkini görünce vazgeçmiştir :) bilemiyorum bol şans.