Öncelikle yaklaşım ne kadar doğru bilemem. İngilizceyi konuşan 450 milyon olamaz belki resmi dili ing olan o kadardır ama şu an evrensel bir dil ise ingilizce 450 milyon olmaz. İngilizce site açmanın mantığı da zaten oradan geliyor sadece bir kısma değil bu dili konuşan herkese hitap etmek ki bizim ülkemizde ki gibi değil dışarısı adamlar ana dilleri gibi ingilizce biliyorlar eğitimlerinden dolayı. Ama arapça site tutar mı dersen tutar bence. Çünkü zaten adamlar bu işlerle uğraşmıyor bir çoğu zengin zaten dediğin gibi katar gibi ülkeler. Türkleri tanıtmak yerine genel bir arapça forum olabilir. Yani sadece tükrleri dizilerini vs. merak edenler değil herkes gelir. Tabi yine bu dile hakim olmak gerekir. Domain için ülkenin geçerli dilinden alsanız olur sanırım. Bu arada arapça yazıları nasıl yazacaksınız onu merak ettim gözümde çok büyüttüm şu an tersten falan ya :D
yok ustam yazmada sıkıntı yok da webde kullanılan dil bizim konuştuğumuzda daha farklı. Yani benim temelim hadis arapçası. Konuşmak için suriyelilerle irtibattayız. Fakat web deyince iş biraz farklı çıktı. Çalışmalarım sürüyor. Aslında Türkiyeye gelen suriyeli gençlerden yardım da alabilirim.