-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
eşim arapça biliyor,ben de düşünüyorum güzellik moda içerikli bir site olabilir.
Türkiye lokasyonlu hosting iyi olur mu sizce bir de .com alan adı mı almalıyız yoksa belirli bir ülkeye göre mi almalıyız alan adını?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Business Man
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Çok doğru düşünce bence denemelisin. Arapça bilen yazar bulman biraz zor olabilir ama denemek gerek.
iqhaber.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle yaklaşım ne kadar doğru bilemem. İngilizceyi konuşan 450 milyon olamaz belki resmi dili ing olan o kadardır ama şu an evrensel bir dil ise ingilizce 450 milyon olmaz. İngilizce site açmanın mantığı da zaten oradan geliyor sadece bir kısma değil bu dili konuşan herkese hitap etmek ki bizim ülkemizde ki gibi değil dışarısı adamlar ana dilleri gibi ingilizce biliyorlar eğitimlerinden dolayı. Ama arapça site tutar mı dersen tutar bence. Çünkü zaten adamlar bu işlerle uğraşmıyor bir çoğu zengin zaten dediğin gibi katar gibi ülkeler. Türkleri tanıtmak yerine genel bir arapça forum olabilir. Yani sadece tükrleri dizilerini vs. merak edenler değil herkes gelir. Tabi yine bu dile hakim olmak gerekir. Domain için ülkenin geçerli dilinden alsanız olur sanırım. Bu arada arapça yazıları nasıl yazacaksınız onu merak ettim gözümde çok büyüttüm şu an tersten falan ya :D
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hangi dilde olduğu farketmeksizin bir kişi bir yazıyı kendi dilinde bulamaz ise bir sonraki arayacağı ilk dil -hiç bilmese bile- İngilizce olacaktır. Bir ülkenin zenginliğinden çok gelişmişlik düzeyi önemli. Araplar ne kadar zengin olurlarsa olsunlar hiçbir zaman bir konuda bilgi almak istersem Arapça olarak aramam. Dolayısıyla siz Arapları hedef kitle olarak görürseniz sadece onlardan "bir kısım" girecektir. Ama İngilizce yaparsanız dünyanın her yerinden ziyaretçi akınına uğrayacaktır.