lostyazilim
tr.link

Dünyanın en zengin ülkesi için site açıp seo yapmak nasıl olurdu ?

16 Mesajlar 2.032 Okunma
lstbozum
tr.link

kendoka kendoka Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 257 / 275
  • Ticaret 25, (%100)

sosyaloyuncu adlı üyeden alıntı

bence dizi haberleri sitesi çok mantıklı... blog mantığı da olabilir ama ordaki televizyonlarıda takip eden birisi lazım... burda haberleri daha erken alıp orda yayınlanabilir... Tuba büyüküstün fan club benzeri arapça site açsan bile tutar bence vardır da belkide :)

Hmm dizi haberlerini buradan takip edip hemen ora için yayınlamak. Mantıklı. . .
Sonucta ana dilimiz değil. Onların site yaptığı bir alanda ekmek zor. Ama bize ait bir şeyi daha kolay paarlarız . ..

Ek Olarak:

Ademweb adlı üyeden alıntı

Evt Türkiye'ye Yönelikti .. Ama Düşün işte Türkiye'ye yönelik bir sitede dahi , Onca arap ve azeri izleyici varmış..
Yani Birde arapçası olan biri isen , Düşünmeden Projene başlamanı tavsiye ederim.

Evet çok mantıklı ustam. Aslında sağlam bi ekip olsak da alt yazı yapsak resmen marka oluruz. Ama şimdilik sadece olduğu gibi yayınlayabiliriz dizileri.

Abi en küçük ev kirası 3000 lira civarında. Yani ne bileyim uygun ortamı hazırlayıp site yapılıp satılabilir belki. Ben biraz araştırayım da bakalım nasıl olcak.

Ama hiç dizi film sitesi yapmadım ki ben :?

wmaraci
reklam

Selcux Selcux WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Bilgisayar
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 35
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
eşim arapça biliyor,ben de düşünüyorum güzellik moda içerikli bir site olabilir.
Türkiye lokasyonlu hosting iyi olur mu sizce bir de .com alan adı mı almalıyız yoksa belirli bir ülkeye göre mi almalıyız alan adını?

seomweb seomweb ceobilisim.com Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Business Man
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** D**
  • Mesajlar 1142
  • Beğeniler 247 / 199
  • Ticaret 25, (%100)
Çok doğru düşünce bence denemelisin. Arapça bilen yazar bulman biraz zor olabilir ama denemek gerek.

iqhaber.com

erekaone erekaone WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 559
  • Beğeniler 172 / 219
  • Ticaret 0, (%0)
Öncelikle yaklaşım ne kadar doğru bilemem. İngilizceyi konuşan 450 milyon olamaz belki resmi dili ing olan o kadardır ama şu an evrensel bir dil ise ingilizce 450 milyon olmaz. İngilizce site açmanın mantığı da zaten oradan geliyor sadece bir kısma değil bu dili konuşan herkese hitap etmek ki bizim ülkemizde ki gibi değil dışarısı adamlar ana dilleri gibi ingilizce biliyorlar eğitimlerinden dolayı. Ama arapça site tutar mı dersen tutar bence. Çünkü zaten adamlar bu işlerle uğraşmıyor bir çoğu zengin zaten dediğin gibi katar gibi ülkeler. Türkleri tanıtmak yerine genel bir arapça forum olabilir. Yani sadece tükrleri dizilerini vs. merak edenler değil herkes gelir. Tabi yine bu dile hakim olmak gerekir. Domain için ülkenin geçerli dilinden alsanız olur sanırım. Bu arada arapça yazıları nasıl yazacaksınız onu merak ettim gözümde çok büyüttüm şu an tersten falan ya :D

wmaraci
wmaraci

kendoka kendoka Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 257 / 275
  • Ticaret 25, (%100)

erekaone adlı üyeden alıntı

Öncelikle yaklaşım ne kadar doğru bilemem. İngilizceyi konuşan 450 milyon olamaz belki resmi dili ing olan o kadardır ama şu an evrensel bir dil ise ingilizce 450 milyon olmaz. İngilizce site açmanın mantığı da zaten oradan geliyor sadece bir kısma değil bu dili konuşan herkese hitap etmek ki bizim ülkemizde ki gibi değil dışarısı adamlar ana dilleri gibi ingilizce biliyorlar eğitimlerinden dolayı. Ama arapça site tutar mı dersen tutar bence. Çünkü zaten adamlar bu işlerle uğraşmıyor bir çoğu zengin zaten dediğin gibi katar gibi ülkeler. Türkleri tanıtmak yerine genel bir arapça forum olabilir. Yani sadece tükrleri dizilerini vs. merak edenler değil herkes gelir. Tabi yine bu dile hakim olmak gerekir. Domain için ülkenin geçerli dilinden alsanız olur sanırım. Bu arada arapça yazıları nasıl yazacaksınız onu merak ettim gözümde çok büyüttüm şu an tersten falan ya :D

yok ustam yazmada sıkıntı yok da webde kullanılan dil bizim konuştuğumuzda daha farklı. Yani benim temelim hadis arapçası. Konuşmak için suriyelilerle irtibattayız. Fakat web deyince iş biraz farklı çıktı. Çalışmalarım sürüyor. Aslında Türkiyeye gelen suriyeli gençlerden yardım da alabilirim.

3579 3579 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 30.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2434
  • Beğeniler 686 / 1151
  • Ticaret 1, (%100)
Hangi dilde olduğu farketmeksizin bir kişi bir yazıyı kendi dilinde bulamaz ise bir sonraki arayacağı ilk dil -hiç bilmese bile- İngilizce olacaktır. Bir ülkenin zenginliğinden çok gelişmişlik düzeyi önemli. Araplar ne kadar zengin olurlarsa olsunlar hiçbir zaman bir konuda bilgi almak istersem Arapça olarak aramam. Dolayısıyla siz Arapları hedef kitle olarak görürseniz sadece onlardan "bir kısım" girecektir. Ama İngilizce yaparsanız dünyanın her yerinden ziyaretçi akınına uğrayacaktır.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al