-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Google Adsense
-
-
Ad Soyad
F** P**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
merhabalar goddady üzerinden güzel alan adları alsam satsam bunun ticareti dönüomu aklımda çok güzel alan adı isimleri var bunları alıp satsam alınır mı 3 al 5 sat yapıcam. Bide bu alan adını aldıktan sonra nasıl satıyor biraz bu konu ile bilgilendirirmisiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
D** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
keyword domainler bulursan ve alırsan bunların satışı eninde sonunda olacaktır bu tür forum üzerinden veya bu dalda bir domain satış sitesi oluşturarak satış yapabilirsin yatırım yaparsan illaki çabalayıp kazanırsın hocam
1 kişi bu mesajı beğendi.
carpediem
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
muhasebe
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
tavsite etmem elimde 7-8 tane keyword domain var reg fiyatına satıyorum alan yok. millet film sitesine filmizle.com'u 20 liraya alma peşinde.
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
İşte bunlardan her zaman uzak durmak şart. Hayır o değil, bu tür kişilerden dolayı vatandaşlar, küçük çaplı işletmeler, dükkan sahipleri veya diğer büyük şirketler Türk tasarımcı/yazılımcı lar ile çalışmak istemiyor. Google bile anladı artık bu yüzden adsense gelirleri yok denecek kadar az. Sonra da niye bu kadar az? Bilgisizi bu sektöre girer ve bilgisi az da olsa olanlar, onlarla çalışırlarsa böyle olur. Şahsen ben tasarım veya yazılım konusunda asla ama asla sıradan web sitelerini iş olarak almam. Çünkü ilerde zararı bana olacak şirketlerin Türk'lerle çalışmamasından sebep biliyorum. Sıradan web siteleri: içinde her şeyi yayınlamaya çalışanlar, resmi olmadığı halde açılmak istenen haber siteleri, kazanç sağlamak için yapılan ingilizce siteler veya bunlara benzer onlarca tarz site açanlar var. Neyse, bu aynı siyasete benziyor. Biz burda konuşsak da herkesin anlayacağını sanmıyorum. Hatta ticari amaçla çıkarları söz konusu olanlar az sonra " neden öyle diyosun hocam, biz ekmek kazanıyoruz" vb. demeye başlarlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Bildiğiniz işi yapın; her yeni sektörü para kaynağı olaeak görmeden hareket edin, her seķtörün kurtları var ve çoktan yerleşmiş durumdalar.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com