KDOGAN
Burada 13 Yıl
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
131, (%99)
Paulo Coelho - Aldatmak
Çok güzel bir kitap tavsiye ederim. Zaten son çıkardığı kitap buydu.
Bundan sonra kitabı çıktı mı bilmiyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
Bir kaç kitabı daha ekledim listeme. Tesekkurler arkadaslar :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Anne
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
İlkokulda sınıfta sırayla okurduk peygamberlerin hayatını anlatan bir kitap kitapçılarda arayıp bulamadığım hayatımda en çok etkilendigim kitap ALLAHIN GAZAPLARI
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Nasıl kimse yazmamış hayret .
Yer Altından Notlar - Fyodor Dostoyevski
Kelebek - Henri Charriere
Simyacı - Paulo Coelho << Bu bana okumayı sevdiren kitap oldu diyebilirim
Türkiye sokak hayatını gerçeklerini tanımak adına Aziz Nesin'in tüm kitaplarını tavsiye ederim, yazdığı her konu her hikaye hala güncelliğini yitirmemiş durumda. Hem bol bol eğlenirsiniz.
Klasiklerin hepsini ve efsane rus yazarların tüm kitaplarını mutlaka okuyun listede önceliğinizin klasikler olmasını tavsiye ederim.
İnançlara merakınız varsa bütün kutsal kitapları okuyabilirsiniz bir hristiyanın bir musevinin bir müslümanın neye inandıklarını nasıl bir dünya görüşüne sahip olduklarını tanımış olursunuz. Dini kitaplar için ise siyasete bulaşmamış, tarikat yada cemaatlerle bağlantısı olmayan yayın evlerini tercih edin. Aşırı fazla çarpıtma yapıyorlar dikkat edilmesi gereken bir konu . Bir dinin kutsal kitabını tamamiyle okumadan , o dinle alakalı kitaplara itibar etmeyin.
Bunu da ayrıca romanlar için söylüyorum :
Kitabı kitap yapan çevirisidir. Gidip boktan yayın evlerinin art niyetli uyduruk çevirilerine 50 kuruş dahi olsa para vermeyin paranıza/zamanınıza yazık. Güzelim kitapları çöpe çeviriyorlar. Alışveriş öncesi yayın evi hakkında yapılan yorumları internette ufaktan bi araştırın. İstanbul büyükşehir belediyesi bir dönem okulda kitap dağıtmıştı onların verdikleri suç ve ceza ile gerçeği arasında 2 başka kitap kadar fark vardı diyebilirim. İşlerine gelmeyen yerleri keserek kafalarına göre sansürleyerek kitabı rezil ediyorlar. Kitap bütünüyle bir eserdir yanlış çeviri orjinal bir tablonun amatör bir ressam tarafından yapılmaya çalışılmış bir benzeri gibidir. Bir boka yaramaz kısacası.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** G**
-