swoorr
php,pwa web etc.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
web developer
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhabalar, benim de düşüncelerim sizlerle birebir aynı ayrıca ekstralarım da var, buna bi örnek vermek gerekirse, benimle çok alakadar olmayan insanların paylaştığım bir iki statü veya fotoğrafla beni tanımasıda, hakkımda yorum yapabilecek düşünceye ulaşması da (bazı sebeplerden dolayı) beni öfkelendiriyor. Bunların hepsinin yanına şunu eklemek istiyorum, facebookum ve twitterım bildiğiniz çöplük, binlerce arkadaş ve yüzlerce takipçi, baktığınız zaman hiçbirine ihtiyacınız yok, bir kaç kez hesaplarımı kapatma girişiminde bulundum ( bir süre kapalı kaldı ) sonra yakın arkadaş çevresinden, aptalca bir hareket yapmışım gibi extreme tavırlar aldım, hayır biz bu bilgisayar başında mesleğini icra eden insanların çoğuna enteresan bir gözle bakılıyor olması da beni yeterince bunalttı, gel gelelim ki bir yazılımcı yada seo vs, türü işler yapıyorsanız ( görsel anlamda meslek icra edenleri elemek istedim ). Bizim sosyal çevreyle daha iç içe olabilmemiz için ilk önce gerçek olmayan sosyal çevreden yani; social networkden bir an önce uzaklaşmamız lazım. Vesselam...
2 kişi bu mesajı beğendi.