lostyazilim
tr.link

LGBT yürüyüşünde skandal görüntüler

85 Mesajlar 16.764 Okunma
lstbozum
tr.link

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)
Bütün yürüyüşten çıkarabildiğiniz 5 istisna olay yok. Hala orada ki herkesi karalamalak için köşe bucak bir şeyler arıyorsunuz. Bu olay tüm o yürüyüşe mal edilebilirse bir kaç örnek vermek istiyorum zihniyetinizi kendiniz de tanıyın.

Karsta bir imam kız kardeşine tecavüz etti ve kardeşi evlendikten sonra da görüşmeye devam etti haberi de çıktı iyi hatırlarsanız.
Buna bakarak tüm imamlar ensesttir diyebiliriz o zaman ? Tamamı ahlaksızdır öyle mi ?

50 yaşın üstünde olup da 15 yaş altıyla evlenen sayısız örnek müslüman var bu da demek oluyor ki tüm müslümanlar pedofilidir öyle mi ?

Tskdan kaçan 3 asker silahlarıyla beraber pkkya katıldı bu da demek olur ki Türk askeri pkklıdır öyle mi ?

Aklın sınırlarını zorluyorsunuz tebrik ederim cidden.

Bu yapılan özgürlük falan değil suçtur. Videoları da var alsınlar bu kişileri yargılasınlar cezası ne ise de versinler. Sadece bu değil o recep şaban ramazanlı pankartta suçtur . Suç kişisel bir olaydır toplum arasından yüzbinlerce suçlu çıktığı halde tüm toplum suçlanmıyorsa bu gibi olaylarda da 3-5 kendini bilmez yüzünden tüm organizasyon suçlanamaz.
Ahlak anlayışı evet kişiden kişiye değişir fakat kanunlarla yasalarla bunun orta yolları vardır kimse çıkıp ulu orta soyunamaz böyle bir özgürlük yok, kendi aralarında falan da değil ulu orta sokakta yaşanıyor bu .

wmaraci
reklam

ibrahimTatar ibrahimTatar öğrenci Kullanıcı
  • Üyelik 04.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad İ** T**
  • Mesajlar 1106
  • Beğeniler 283 / 282
  • Ticaret 35, (%100)
Ahlak, millet yapısının temelidir. O olmadan hiç bir şey olmaz.
Daha açık konuşmak isterdim ama forumdan banlanırım.
TanerSELEK anonymated

kişi bu mesajı beğendi.

meclisiala meclisiala Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Blog
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 759
  • Beğeniler 649 / 185
  • Ticaret 65, (%100)
yazık.

Templar Templar WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Yok
  • Konum Amasya
  • Ad Soyad C** P**
  • Mesajlar 80
  • Beğeniler 9 / 15
  • Ticaret 0, (%0)
Yazmayım diyorum kendimi tutamıyorum. %95 i müslümansa herkes uymak zorundadır diyen insan sanane arkadaşım benim dinimden. Anayasada müslüman devlettir demiyor sosyal laik bir hukuk devletidir diyor. Orda izliyenlere baksak eminim ki oruçlular dini orda burda savunanlarda var aralarında. Ozaman bende atıp tutuyum siz böylesiniz diye. Ulan ne seviyosunuz dini kendi çıkarlarınızda yorumlamaya. Kuma alır 15 yasında cocukla evlenir neymiş dinimizce caiz. Bikini giyer oo haram dinsiz. Degiştirin artık şu kafa yapınızı.

wmaraci
wmaraci

Muhsin ASLAN Muhsin ASLAN Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Developer
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 1120
  • Beğeniler 1086 / 244
  • Ticaret 1, (%100)

lordex adlı üyeden alıntı

Türkiye bir islam devleti değildir. Tam bağımsız ve Laik bir devlettir.

/////

krm krm Kerem Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek gezgin
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** S**
  • Mesajlar 309
  • Beğeniler 55 / 124
  • Ticaret 2, (%100)
Derler ki size;
Onlar bana ve inancıma saygı duymuyorsa ben onlara niye saygı duyayım?

Eskiden oruç tutmayanlar sokakta yemek yemezdi, şimdi soyunup...
Saygı nerede ki saygı bekliyorlar.

• Üyelik 15.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Yok
  • Konum Amasya
  • Ad Soyad C** P**
  • Mesajlar 80
  • Beğeniler 9 / 15
  • Ticaret 0, (%0)
Tamam soyunanlar cezayı hak ediyor. Bunun modern olmakla ilgisi yok diğer ülkelerde de bu gözaltı sebebi ama anlamadıgım nokta şu oruç tutmayan sokakta yemek yemezdi diyorsunuz ya banane bilader bana mı tutuyosun orucu. Saygı ile alakası yok bunun bende tutmuyorsam sende benim yeyip içmeme saygı göstereceksin.

YasinErgul YasinErgul www.yasinergul.net Kullanıcı
  • Üyelik 02.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci/Çalışan
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** E**
  • Mesajlar 1030
  • Beğeniler 157 / 226
  • Ticaret 43, (%100)

LikeSend adlı üyeden alıntı

Bütün yürüyüşten çıkarabildiğiniz 5 istisna olay yok. Hala orada ki herkesi karalamalak için köşe bucak bir şeyler arıyorsunuz. Bu olay tüm o yürüyüşe mal edilebilirse bir kaç örnek vermek istiyorum zihniyetinizi kendiniz de tanıyın.

Karsta bir imam kız kardeşine tecavüz etti ve kardeşi evlendikten sonra da görüşmeye devam etti haberi de çıktı iyi hatırlarsanız.
Buna bakarak tüm imamlar ensesttir diyebiliriz o zaman ? Tamamı ahlaksızdır öyle mi ?

50 yaşın üstünde olup da 15 yaş altıyla evlenen sayısız örnek müslüman var bu da demek oluyor ki tüm müslümanlar pedofilidir öyle mi ?

Tskdan kaçan 3 asker silahlarıyla beraber pkkya katıldı bu da demek olur ki Türk askeri pkklıdır öyle mi ?

Aklın sınırlarını zorluyorsunuz tebrik ederim cidden.

Bu yapılan özgürlük falan değil suçtur. Videoları da var alsınlar bu kişileri yargılasınlar cezası ne ise de versinler. Sadece bu değil o recep şaban ramazanlı pankartta suçtur . Suç kişisel bir olaydır toplum arasından yüzbinlerce suçlu çıktığı halde tüm toplum suçlanmıyorsa bu gibi olaylarda da 3-5 kendini bilmez yüzünden tüm organizasyon suçlanamaz.
Ahlak anlayışı evet kişiden kişiye değişir fakat kanunlarla yasalarla bunun orta yolları vardır kimse çıkıp ulu orta soyunamaz böyle bir özgürlük yok, kendi aralarında falan da değil ulu orta sokakta yaşanıyor bu .

Başta saydıklarının hepsini kınadık, kınıyoruz, kınayacağız. Ancak en son söylediğin şeyi orada toplanan insanlar alkışlamıştır, buda insanların genelleme yapmasına sebep olmuştur. O alkışlar olayı onayladıklarını ve sakınca görmediklerini gösterir. Eğer oradaki kişiler bu olayı kınasaydı dediğiniz gibi bir genelleme yapılması saçma olurdu. Ancak şuanda tüm genellemeler doğrudur. Savunulacak hiç bir durum yok. ;) :)

Ek Olarak:

Templar adlı üyeden alıntı

Tamam soyunanlar cezayı hak ediyor. Bunun modern olmakla ilgisi yok diğer ülkelerde de bu gözaltı sebebi ama anlamadıgım nokta şu oruç tutmayan sokakta yemek yemezdi diyorsunuz ya banane bilader bana mı tutuyosun orucu. Saygı ile alakası yok bunun bende tutmuyorsam sende benim yeyip içmeme saygı göstereceksin.

Keşke biraz saygınız olsa, şahsen ben etkilenmem bu durumda yani etrafımdakilere de söylerim yanımda yiyip içebilirsiniz sıkıntı yok diye, söylememe rağmen yanımda pek fazla yiyip içmezler, ANCAK herkes ben gibi değil kimileri etkilenebiliyor ve canı çekebiliyor, sizlerden saygı bekliyorlar, kimse kimsenin inancına karışamaz evet ama saygı duyulmalı biz size hiç yemeyin demiyoruz ki en azından halka açık yemek yemeye müsait olmayan yerlerde yemeyin içmeyin be kardeşim zor bir şey değil ki, bu hem insanlığa saygıdır hem dini inançlara be hocam yapmayın etmeyin. Ki kaldı ki müslümanlık hoşgörü dinidir yani senin oruç tutmamanı saygı ile karşılayacaktır bir çok kişi, bir iki kişi saygısızlık ediyor diye seninde saygısızlık etmen gerekmez ki hocam, lütfen sizden ricam saygı gösterin bu kadar sert üsluplarla yaklaşmayın kimseye, unutmayın her şeyden önce bizler İNSANIZ.
krm

kişi bu mesajı beğendi.

Adsense Yerleşim ile Kazancını Arttır PM
https://goo.gl/KJ2g4V

• Üyelik 15.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Yok
  • Konum Amasya
  • Ad Soyad C** P**
  • Mesajlar 80
  • Beğeniler 9 / 15
  • Ticaret 0, (%0)

nickcenter adlı üyeden alıntı

Başta saydıklarının hepsini kınadık, kınıyoruz, kınayacağız. Ancak en son söylediğin şeyi orada toplanan insanlar alkışlamıştır, buda insanların genelleme yapmasına sebep olmuştur. O alkışlar olayı onayladıklarını ve sakınca görmediklerini gösterir. Eğer oradaki kişiler bu olayı kınasaydı dediğiniz gibi bir genelleme yapılması saçma olurdu. Ancak şuanda tüm genellemeler doğrudur. Savunulacak hiç bir durum yok. ;) :)

Ek Olarak:

Keşke biraz saygınız olsa, şahsen ben etkilenmem bu durumda yani etrafımdakilere de söylerim yanımda yiyip içebilirsiniz sıkıntı yok diye, söylememe rağmen yanımda pek fazla yiyip içmezler, ANCAK herkes ben gibi değil kimileri etkilenebiliyor ve canı çekebiliyor, sizlerden saygı bekliyorlar, kimse kimsenin inancına karışamaz evet ama saygı duyulmalı biz size hiç yemeyin demiyoruz ki en azından halka açık yemek yemeye müsait olmayan yerlerde yemeyin içmeyin be kardeşim zor bir şey değil ki, bu hem insanlığa saygıdır hem dini inançlara be hocam yapmayın etmeyin. Ki kaldı ki müslümanlık hoşgörü dinidir yani senin oruç tutmamanı saygı ile karşılayacaktır bir çok kişi, bir iki kişi saygısızlık ediyor diye seninde saygısızlık etmen gerekmez ki hocam, lütfen sizden ricam saygı gösterin bu kadar sert üsluplarla yaklaşmayın kimseye, unutmayın her şeyden önce bizler İNSANIZ.

Saygı gösterene saygı gösteririm elbette. Bende genelde otobüste su içmem çogunlugun tuttugu ortamda yememeye dikkat ederim ancak gecen bi ilimizde görmüşsünüzdür. Kadın sigara içiyor diye demedikleri kalmadı. Kadın sigara içecek diye bi tuvalete veya bi yere girmek zorundamı ? Bakma kardesim etkileniyosan gelip burnunun dibinde içmiyor ya. Benim sözüm o tip saygısız kişilere. Kimseye karışma hakkı yok o kişilerin. Umarım anlatabilmişimdir

YasinErgul YasinErgul www.yasinergul.net Kullanıcı
  • Üyelik 02.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci/Çalışan
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** E**
  • Mesajlar 1030
  • Beğeniler 157 / 226
  • Ticaret 43, (%100)

Templar adlı üyeden alıntı

Saygı gösterene saygı gösteririm elbette. Bende genelde otobüste su içmem çogunlugun tuttugu ortamda yememeye dikkat ederim ancak gecen bi ilimizde görmüşsünüzdür. Kadın sigara içiyor diye demedikleri kalmadı. Kadın sigara içecek diye bi tuvalete veya bi yere girmek zorundamı ? Bakma kardesim etkileniyosan gelip burnunun dibinde içmiyor ya. Benim sözüm o tip saygısız kişilere. Kimseye karışma hakkı yok o kişilerin. Umarım anlatabilmişimdir

Saygısızlık yapılsa, bilerek önlerinde yiyip içilse dahi kötü söz söylenmemeli zaten söyleyen insan müslümanlığa yakışmayan hareketler yapıyordur, dediğiniz olayı bilmiyorum ancak dini açıdan bakılmadığı zaman dahi insanlıkta yeri yok bunun.

Adsense Yerleşim ile Kazancını Arttır PM
https://goo.gl/KJ2g4V
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al