Ali Cevat adlı üyeden alıntı

Selamlar. Mesajınız için teşekkür ederim. Teknik konulara girmeyeceğim.

Bizim amacımız söz konusu bu problemlerin üstü kapatılan taraflarının incelenmesidir.

TBM için etki eden bir çok konu vardır. Bunları zaten biliyoruz. Bizim davamız başka. Her şeyin detayına girersek kitap yazmamız gerekir.

Adsense ile yakından ilgilenen arkadaşlar, burada yazılan problemlerden az çok konunun özünü anlamışlardır. Zaten şu an maillerini hazırlıyorlardır.


6 senedir Adsense kullanıcısıyım, yayınlarınıza göre doğru taktiklerle iyi kazançlar sağlanabiliyor. İlk başlarda benim de TBM oranların düşüktü yaptığım araştırma ve geliştirmelerle 4 senedir sürekli artan bir kazanç elde ediyorum.

Benim de demek istediğim sorunu karşı tarafa yüklemekten ve Google'ın belirlediği politikalara muhalefet olmaktansa kendizi bu konuda geliştirip var olan sistemde başarı sağlamanızdır.

Benim Google'a Adsense için attığım hiçbir mail uygulamaya konulmadı. Hepsi sıcak samimi insanlar tarafınca iyi niyetle yanıtlandı fakat hiçbirisi hayata geçmedi.

Sizin istediğiniz Coca-Cola'nın gizli formülünü açıklaması için bir mail kampanyası başlatmanız gibi bir durum oluşturuyor. 1 milyar kişi Coca-Cola'ya gizli formülünü açıklamsı için mail atsa da Coca-Cola bu formülünü açıklamaz. Yine aynı şekilde Adsense de kazanç politikalarından taviz vermez.