sinans1996 adlı üyeden alıntı
Benim güzel bir fikrim var change.orgdan imza kampanyası başlatalım. donanım haber böyle bir kampanya başlatmıştı geçtiğimiz günlerde AKK adil kullanmı kotası ile ilgili koca forum birlik oldu. Wmaracı üyeleri olarak açalım bir konu eminim bir çok destekleyici olan olacaktır. Yeterli imzayı toplayabilirsek eminim ki bir şeyleri değiştirebiliriz.
Müthiş fikir. Change.org ile ilgili bilgisi olan varsa şu konuya bir el atarsa çok seviniriz.
Ek Olarak: Konuyu inceleyen fakat nereden başlayacağını kestiremeyen arkadaşlar için, hiçbir şey yapamıyorsanız, şu çöp siteler için bir şikayet maili atın.
*Bu sitelerde satılan ürünlerin aslı astarının olmadığını,
*Çoğunun insanları dolandırdığını ve siteniz ile bu reklamlara bir nevi referans olduğunuz için bundan olumsuz olarak etkilendiğinizi,
*Sağlık vs. kategorisini engellemenize rağmen bu tip reklamların sürekli göründüğünü,
*Url bazlı engelleme yapmanıza rağmen farklı url ler ile aynı reklamların tekrar gösterildiğini
ifade eden kısa bir paragraf yazı ile destek olmanızı rica ediyorum.
Teşekkürler
Ek Olarak:
NavarinTR adlı üyeden alıntı
Bilindik muhalif düşünceleri; kendi görüşüne aykırı olan herkesi karala.
Öncelikle "forum" kelimesinin anlamını araştırmanızı öneriyorum. Daha sonra bir foruma gelip konu başlatmanız faydalı olacaktır.
Ben kendi görüşümü paylaşmak istedim. Sizin benim cümlelerime halka açık bir ortamda "gereksiz" deme gibi bir hakkınız bulunmuyor. İçinizden düşünebilirsiniz.
Ben de kendimi profesyonel bir astronot olarak tanıtabilirim. Fakat kendi kendime profesyonellik atama gibi bir egoya sahip olmadım hiç. Bunun yanında kendimi astronot olarak tanıtmam uzaya çıkmadığım sürece beni astronot da yapmaz.
:)
Daha açık bir görüşle;
Kampanyanızda başarılar dilerim.
Kardeşim kırılmanı veya gönül koymanı istemem. Benim tepkim sana değil bu hareket tarzına. Genel bir tepki yani. Lütfen yanlış anlama. Hepimiz insanız. Tabiki senin düşüncelerinde kıymetlidir. Senin tarafından bakan kişilerde vardır. Birbirimizi üzmeye hakkımız yok. Hakkını helal et. Sana yayın hayatında başarılar dilerim.
Ek Olarak:
DisOrientedb adlı üyeden alıntı
Size kesinlikle katılıyorum. Belirttiğiniz 6 maddeden daha fazla AdSense'in problemi vardır, daha azı değil. Ben
"var olan sistem içerisinde iyi olmaya çalışmak" anlayışını çok yanlış buluyorum. Önemli olan sistemin geliştirilmesi/değiştirilmesi için adım atmak çünkü Türkiye'de bu iş artık çöp kokusu vermeye başladı. Olay burada aylık 3.000 ya da 30.000 kazanmak değil, bundan çok daha farklı bir kalite standartları eksikliği. Yani tek dert TBM ne yazık ki değil, keşke tek derdi o olsa bu sistemin.
Ali Cevat'a sonuna kadar katılıyorum. Birazdan benzer bir mail bende göndereceğim AdSense hesabımdan.
Takdir ettim.