lostyazilim

Organik Hit Gönderiminin Yararı/Zararı (Adsense Yok)

19 Mesajlar 4.266 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

melankolia melankolia Uzun Yollara Devam Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Dijital Baskı Operatörü
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 4577
  • Beğeniler 1011 / 1012
  • Ticaret 3, (%100)
Hocam bende zamanında kullandım organik hit diye program vardı bir kaç anahtar kelimemde ilk 3 te oynuyordum sonra ilk 3 e girince kullanmayı bırakmıştım :D ama şimdilerde tekrar düşünüyorum.Kullandığım program şu şekilde idi program kendi arama yapıyor googlede bizim anahtar kelimemizi ardından siteye giriyor 1-2 dk bekliyor sonra başka siteye geçiyordu aynı şekilde.

wmaraci
reklam

Muhammed Muhammed Nev-i Şahsına Münhasır Kullanıcı
  • Üyelik 22.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Acil Tıp Teknikeri
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 1713
  • Beğeniler 630 / 629
  • Ticaret 38, (%97)
Jingling programını kullandım Türk sitesi hakkında bir şey diyemem ama kelimem de yabancı site de ilk sıraya gelmiştim. Programı bırakınca tekrardan oynamalar çok oluyor ama en iyisi kendiniz büyütün uzun süre kalsın.

Bu arada jingling direk hit zararlıdır. Jingling botunu kelimeyi google da arayır siteye giriyor ve 15-20 saniye bekleyen bir şekilde yaptım. *** da anlatımı var.

furkandemirci furkandemirci SEO Kullanıcı
  • Üyelik 17.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek SEO
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad F** D**
  • Mesajlar 929
  • Beğeniler 378 / 157
  • Ticaret 17, (%100)
Hadi diyelim ki zararı yok, bu hitler ile kendinizi kandırmış olursunuz.

##

Ariass Ariass WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hollanda
  • Ad Soyad B** S**
  • Mesajlar 437
  • Beğeniler 14 / 58
  • Ticaret 10, (%100)

Zararını gördüm yani
masalsi

kişi bu mesajı beğendi.

thanks god
wmaraci
wmaraci

kendoka kendoka Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 257 / 275
  • Ticaret 25, (%100)
Yok kendini kandırmak yok zararlı yok baska bişey. Ya ne kadar deneme yaptınız ne kadar tecrübe sahibisiniz. Hem bilmiyorsunuz hem üstüne üstlük hiç bilmiyorsunuz. Size kim söyledi hitlerin 10 saniye durduğunu. 5 dk bile durur. Bu senin ayarlamana göre değişir. Deneyenler de nasıl denedi bunu açıkça yazarsa konuyu açan arkadaşa faydası olur.
Şuan öyle sistemler var ki:

Mesela senin site 5. sırada. Adam hiti yolluyor. İlk 4 siteye hemen giriş çıkış yapıyor. 5.siteye yani senin siteye gelince 5 dk duruyor sitende. Şimdi bu zararlı mı ? kendini kandırmak mı ?

hep aynı ip adresleri de değil. sektörel bir siteye günlük 30 hit yeter de artar. anahtar kelimenle marka isminle hit alabilirsin.

Normal de bukonulara yazmam ama bir kişi soru sormuş belki faydalanırım diye. Herkes işeyler karalamış geçmiş. Faydalı olun. Olmuyorsanız kimse sizi zorlamıyor yazın diye. Bu sorunun cevabı şöyle olur.

"kardeş ben denedim. günlük 50 hit yolladım. yaklaşık 2 ile 6 dk arası durdular sitede. Ve şöyle şöyle bir sonuç aldım."
turkkahvesi

kişi bu mesajı beğendi.

hatuu hatuu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Turizm
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad T** T**
  • Mesajlar 323
  • Beğeniler 31 / 29
  • Ticaret 17, (%100)

kendoka adlı üyeden alıntı

Yok kendini kandırmak yok zararlı yok baska bişey. Ya ne kadar deneme yaptınız ne kadar tecrübe sahibisiniz. Hem bilmiyorsunuz hem üstüne üstlük hiç bilmiyorsunuz. Size kim söyledi hitlerin 10 saniye durduğunu. 5 dk bile durur. Bu senin ayarlamana göre değişir. Deneyenler de nasıl denedi bunu açıkça yazarsa konuyu açan arkadaşa faydası olur.

Mesela senin site 5. sırada. Adam hiti yolluyor. İlk 4 siteye hemen giriş çıkış yapıyor. 5.siteye yani senin siteye gelince 5 dk duruyor sitende. Şimdi bu zararlı mı ? kendini kandırmak mı ?

hep aynı ip adresleri de değil. sektörel bir siteye günlük 30 hit yeter de artar. anahtar kelimenle marka isminle hit alabilirsin.

Normal de bukonulara yazmam ama bir kişi soru sormuş belki faydalanırım diye. Herkes işeyler karalamış geçmiş. Faydalı olun. Olmuyorsanız kimse sizi zorlamıyor yazın diye. Bu sorunun cevabı şöyle olur.

"kardeş ben denedim. günlük 50 hit yolladım. yaklaşık 2 ile 6 dk arası durdular sitede. Ve şöyle şöyle bir sonuç aldım."

Hocam öncelikle sağolasın cevabın için. Sen denedin mi daha önce ne kadarlık bir hitle nasıl bir sonuç elde ettin? Bide gerçekten kaliteli bir programı nereden bulabileceğimizi biliyor musun

YasinErgul YasinErgul www.yasinergul.net Kullanıcı
  • Üyelik 02.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci/Çalışan
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** E**
  • Mesajlar 1030
  • Beğeniler 157 / 226
  • Ticaret 43, (%100)

kendoka adlı üyeden alıntı

Nasıl bir sonuç ?

Adsense Yerleşim ile Kazancını Arttır PM
https://goo.gl/KJ2g4V

kendoka kendoka Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 257 / 275
  • Ticaret 25, (%100)

hatuu adlı üyeden alıntı

Hocam öncelikle sağolasın cevabın için. Sen denedin mi daha önce ne kadarlık bir hitle nasıl bir sonuç elde ettin? Bide gerçekten kaliteli bir programı nereden bulabileceğimizi biliyor musun

http://www.organikhit.com.tr/
Ben buradaki programı kullanmıştım ustam. Ben tabi o zaman seodan anlamayan biri olarak baya hata yaptım. Ama en azından zararını görmedim. Bence marka ile hit yolla. google tv reklamı veya broşür dagıtılmış sansın. Ama mesela düşün.Normal koşullarda xxx kelimesinin aranma hacmi günlük 100 tekil. Sen şimdi kalkıp da 200 tekil hiti bu kelimeden 2.sayfadaki sitene yollarsan tabi zarar olur. Yani mantıksızlık büyük.

Öncelikle site içi seo sağlam olsun. Sonra ilk sayfaya veya 2.sayfanın basına kadar yuksel. Sonra da marka adınla hit yolla biraz. Az az ama. Sonra da araya anahtar kelime bazlı yollamalar sok.

Ben böyle yapmadım. Günlük 200 hit yolladım. ama yine de zarar görmedim.

işin gerçeği bu yola basvuranlar genelde acemiler olur. 3 k whois backlink gibi paketleri çokça alanlar olur. Site patlar. Bunlar da iyi kötü ne yaptılarsa buna dayandırırlar. whois backlink aldım sitem patladı. Hit aldım sitem patladı. Forum tanıtımı yaptım patladı. Ama incelesek belki baska bir spam işlemi bu sıkıntıyı oluşturdu.
serkie

kişi bu mesajı beğendi.

serkie serkie WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Akademisyen/Öğretmen
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** U**
  • Mesajlar 38
  • Beğeniler 6 / 13
  • Ticaret 0, (%0)
Programı kullanmayı biliyorsanız ve seçenekleri güzelse google üzerinde zarar görmezsiniz. Ancak adnow, adsense gibi reklamlarınızın zarar görme ihtimali var. O ihtimal de programın sitenize geldikten sonra da rastgele tıklama yapması sonucu oluşuyor. Reklam veren reklam linkine 5-10 saniye aralıklarla aynı adresten 3-5 tık alınca bir yamukluk olduğunu düşünüp sizi sistemden atıyor ve yasaklıyor.

Yapılan en büyük hata sitede kalış süresi. Programlar genelde sitede kalış süresi düştükçe daha fazla kredi vermeye yönelmiş free hesapta. Bu da kullanıcıya cazip geliyor. Günde 2-5 dk arası 500 hit almak yerine 10-50 saniye arası 2500 hiti tercih ediyor. Oysa az ama öz olsun diye düşünse hataya düşmeyecek. Dolayısıyla google bunu algılıyor ve ya site içeriğinde yada siteye giren kullanıcı davranışlarında bir yamukluk var diye geriye atıyor. Aynı şekilde programı uzun süre kullanıp birden bırakınca da alexa değeri ilkinin aşağısına düşüyor. Google web üzerinden aranılan kelime sonucunu da sitedeki ziyaret ve davranışlar etkilediğinden kısa sürede yapılan ziyaretler kelimeyi olumsuz etkiliyor ve geri atıyor.

O nedenle tüm araştırmalar yapıldıktan sonra siteden gelir etmek amacıyla değil, sitenin değerlerini yükseltmek amacıyla - özellikle yeni açılan siteler- bilinçli bir şekilde kullanmalı. Gerçek ziyaretçinin davranışları sitenizde nasılsa ona göre göre bir ayar yapılandırması seçilmeli. Bunlar yapılırsa yarar sağlanır. Aksi takdirde yarardan çok zararı görülür.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al