hatuu adlı üyeden alıntı

Hocam öncelikle sağolasın cevabın için. Sen denedin mi daha önce ne kadarlık bir hitle nasıl bir sonuç elde ettin? Bide gerçekten kaliteli bir programı nereden bulabileceğimizi biliyor musun

http://www.organikhit.com.tr/
Ben buradaki programı kullanmıştım ustam. Ben tabi o zaman seodan anlamayan biri olarak baya hata yaptım. Ama en azından zararını görmedim. Bence marka ile hit yolla. google tv reklamı veya broşür dagıtılmış sansın. Ama mesela düşün.Normal koşullarda xxx kelimesinin aranma hacmi günlük 100 tekil. Sen şimdi kalkıp da 200 tekil hiti bu kelimeden 2.sayfadaki sitene yollarsan tabi zarar olur. Yani mantıksızlık büyük.

Öncelikle site içi seo sağlam olsun. Sonra ilk sayfaya veya 2.sayfanın basına kadar yuksel. Sonra da marka adınla hit yolla biraz. Az az ama. Sonra da araya anahtar kelime bazlı yollamalar sok.

Ben böyle yapmadım. Günlük 200 hit yolladım. ama yine de zarar görmedim.

işin gerçeği bu yola basvuranlar genelde acemiler olur. 3 k whois backlink gibi paketleri çokça alanlar olur. Site patlar. Bunlar da iyi kötü ne yaptılarsa buna dayandırırlar. whois backlink aldım sitem patladı. Hit aldım sitem patladı. Forum tanıtımı yaptım patladı. Ama incelesek belki baska bir spam işlemi bu sıkıntıyı oluşturdu.