OmrAlgs adlı üyeden alıntı

17-18 liraya traktör deyince şaşırdım ilk an sonra oyuncak olduğunu anladım :) Ticaret yaparak para kazanmak ve iyi yerlere gelmek istiyorsan ürünün stoguda gönderimide senin elinde olmalıdır sana küçük bir örnek vereyim. Arkadaşım bir ürünün bayiliğini aldı senin dediğin gibi yapdı siparişleri bayiye gönderdi bayide ürünü alıcıya gönderdi şans eseri bir yakınıda bilmeden arkadaşımın sitesinden o ürünü almış bizim arkadaşda bir bakayım nasıl paketlemişler ürünü diye paketi incelerken kutunun içinde bayi olarak anlaştığı firmanın katologu çıkdı yani bayi arkadaşımın verdiği her siparişde kendi katologunu koyarak arkadaşımın ekmeğine mani oldu.


hocam malumunuz öğrenciyim. Şirket açma gibi bir durumum yok eğer stok yaparsam daha sonraları bu başıma dert açmaz mı?

Değerli öneriniz için ayrıca teşekkür ederim. Bu arada traktör sadece örnek ürün elbetteki farklı. xsatinal.com boş olduğu için söylemedim.

Ek Olarak:

dedemir85 adlı üyeden alıntı

Ürünü elinde asıl tutan kişi reklamınızı kabul ediyor mu ?

Etmiyorsa

Ürünün ka marjı yüksek ve pazarda hakim oyuncu olabileceğinize inanıyorsanız satış yapabilirsiniz.


hakim oyuncudan kastınız arama motorunda ilk sırada cıkmak ve kullanıcıların ürünü almak için girdiği ilk site olmak ise evet olabilirim. Ancak ürün satışı konusunda hiçbir tecrübem yok. Şirket açamayacak kadar toy sayılırım bu konuda.