Ayldrm adlı üyeden alıntı

Hocam sana önerim yama sitesi aç yaslan arkana. gta 5mods dye bir site vardı oradaki scripti kur. seo falan yap. biraz adam toplayıp siteyi güncel tut kendi kendine büyür. benim imkanım yok büyük bir proje çünkü bu. ülkemizde böyle yapan yok ama dünyada baya baya tutuyor. ben olsam öyle yapardım. kolay gelsin

Teşekkürler görüş için.

armoniy adlı üyeden alıntı

Sonuç : EV ALAMADI.

2014 Konusu Hortlamış

Arkadaşlar ilgili yazıda saldırılar nedeni ile geçmişte sıkıntı yaşadık demiştik. Şu an site adresini ve yapılan çalışmaları açık açık vermeye karar verdik. Bu gün tibarı ile açık adres ile bir site üstünden çalışmalara başladık ve yazımız güncellendi. Gün gün yapılan işlemler verilecektir. Geç kalınmışta olsa dileyenler takipte kalabilir.

Oyun sektöründen vazgeçildi. Sektörümüz sorgulama'dır.

Tüm detaylar ve sayaç erişim bilgileri, sıralama takip bilgileri ve domain sitemizde verilmiştir.
http://www.cryptosam.com/site-acarak-ev-alinir-mi-hadi-adim-adim-deneyelim/
(Bu url gün gün güncellenecektir. Sürekli tek urlden gidilecek ev alınana kadar işlem kesilmeyecektir.)

Tüm gelişme ve detaylar buradan ve gün gün siteden verilecektir. Sektör seçimi, tema, aradaki süreçte yaptığım düğün, düğünün toparlanması, kafanın toplanıp net sektörün belirlenmesi derken bu güne geldik ve

7 Temmuz 2015 itibarı ile start verildi. Dileyen gün gün takibini, yapılan seo işlemlerinin takibini yapabilir.

Kısaca ev alınamadı değil start süresi gecikti ve başlandı. O ev alınacak kardeşim kira canıma tak etti :D

PLobcyX adlı üyeden alıntı

Allah utandırmasın. :)

Allah razı olsun.