-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bir Vakıfta Çalışıyorum
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Valla hocam inşallah allah gönlünüze göre verir. Destek olmak icin blogunuza girip biraz takılıp reklama tıkladım : D
Muhammed
Nev-i Şahsına Münhasır
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Acil Tıp Teknikeri
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
38, (%97)
Kolay gelsin. Aynı şekilde sizlerle bugün yabancı bir site açtım. Aynı şeyleri uyguluyorum bakalım ingilizce mi türkçe mi gelişecek ilk :D yoksa iyi olan mı. Ama benimki sektörü farklı sağlık okuduğum için sağlık sitesidir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Hocam html5, unity oyunlara yonelin
masalsi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Üstad rica etsem benim yerime Rıfkı'ya bir sorum var iletebilir misin? cevaplarsa çok makbule geçecek.
soru şu : sıfır site açıyorum. özgün içerik giriyorum. içeriklerin bir kısmı 50 kelime bir kısmı 30 kelime bir kısmı 200 bazıları da 200+ kelime. sürekli içerik giriyorum. içerikler %100 özgün olmasına rağmen sanırım rıfkı ya da onun kankaları ben hızlı içerik girdiğim için siteyi kara listeye alıyorlar. sitenin hiti hızlı içerik girmeye başlamadan önce 500 tekil iken içerik girmeye başladığım gün hit 0 a düştü ve içerik girmeye devam da etsem içerik girmeyi bıraksam da bir türlü hit gelmez oldu. webmaster toolsdan baktığımda da aranan kelimelerde gerilemişim hatta aranan kelimem kalmamaya başlamış. kısacası koskoca google hızlı içerik giriyorum diye %100 özgün siteyi neden filtreye sokuyor. rıfkı bu konuya ne diyor acaba?
Not: bir tek site değil en az 10 sitede bunu denedim.özgün de olsa hızlı içerik girilmeye başlanırsa site filtreye giriyor.