Kalemine sağlık... :) Yalnız sabırdan az daha fazlası gerekli sanırım kardeşim ya. En son dayanamadım valla olabilecek her yere koydum, hay Allah rızası için biri çıkıp bir alışveriş falan yapsa ya... :) Ayda bir, bilemedin iki...
Ah gözünü sevdiğim Adsensesi, 3 yıl evvel banlamayacaktın beni... :D
Ah gözünü sevdiğim Adsensesi, 3 yıl evvel banlamayacaktın beni... :D
hocam bazen olmuyor :) Ben 1 2 ay hep cabaladim seo yaptim daha sonra hosting batti daha sonra 1 ay onceki yesegi yukledim az seo yaptim gunluk 0.5 kurus aliyorum 5 kurus nedir :) Site 2 yillik olacak 1 ay sonra hep gideri oldu Toplasan 50tl kazanmisimdir. Bazen olmuyor ama elbet olcak umidiyle cabaliyoruz :)
2 Sene oldu hocam kos koca 2 sene :D Gen para yok. Ama hala sabrediyorum.
sabır konusunda ben 2000 yılından beri adsense kullanıyorum daha 100 lirayı aşamadım son iki senedir bu işe merak sardım.birincisi reklam yerleşimleri cok önemli hala bu sorunu aşamadım.hit konusuna gelince gercekten cok enterasan şans işi varmı elbette var yok demişşiniz ama öyle bir zaman oluyor 1000 kişi giriyor siteme 1 tane tık var bazen 15 kişide bir tık oluyor durum cok değişiyor.Yazı yazma konusunda kendimi geliştiriyorum bende ama mutlaka manada ilgi isteyen işler ve bakalım zamana yayılınca neler olacak görecez.Kaldıkı 2 aylık sitemde çalışmalarımla günlük bir tık almayı başardım.Diğer sitelerimde istediğim performansı alamamıştım.site ismi içerik kullanıcıların yaşı gibi şeyler ve siteyi destekleme ve takip etme süreci ve konuların popülerliği bence cok öneli yavaş yavaş baklım okuyup ögrenmeye çalıyoruz.Umarım günlük 5 tıka düzenli bir şekilde ulaşırım vesselam
Hocam bende aynen böyle kazanamıyordum ama kafaya koydum ödeme alacağım dedim yeni bir site açtım. Siteye her gün gözüm gibi baktım. İş yerinde pcler vardı ara sıra geçiyorduk arkadaşlar dalga geçiyordu :D onlar okey oynuyorlar ben yazı da yazı sonunda ise onlar hala okey oynuyor ve oyuna para yatırıyorlar. Ben ise şuan da en azından ek gelir olarak 200-300 tl alıyorum. Bu 3 aylık bir site kesinlikle inanamazadım böyle bir güne geleceğimi ama isteyince oldu işte. :)
İnşAllah size de nice ödemelere.
Ek Olarak:
1. si sektör. KESİNLİKLE önemli sabırsız bir kişiyeseniz sakın ha uzun sürede kazandıracak sektör seçmeyin.
2. si reklam yerleşimi. Bu işin profesyoneli felan olmaz kendin yapacaksın ben ziyaretçi olsam diye başlıcaksın ve... devamı gelecek.
3. sü tevekkül