lostyazilim

Neden kazanamıyorum? Neden tıklama az?

11 Mesajlar 1.558 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Muhammed Muhammed Nev-i Şahsına Münhasır Kullanıcı
  • Üyelik 22.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Acil Tıp Teknikeri
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 1713
  • Beğeniler 630 / 629
  • Ticaret 38, (%97)

Merhaba, değerli wmaraci.com üyeleri bugün de birazcık sitemize koyduğumuz veyahut başka bir sitenin koyduğu reklamlardan bahsedeceğim. Yani şu tıklama başı olanlardan sponsor şeklinde değil. Öncelikle sizlere şu soruyu sormak isterim, bilmediğiniz bir konu hakkında arama yapıp bir siteye girdiniz bilgiyi okudunuz ve yararlandınız yazının altında bir google reklamları var aranız da kaç kişi tıklar? Tabiki kolay bir tahmin olacak yaklaşık %90 ı tıklamayacaktır.

Bu konu hakkında düşünüyorum mesela ben bir siteye girsem yararlanamasam bile bi 10-20 krş kazansın derim. Kaçınız ücret karşılığı olmadan yorum yaptı ki? Sırf içerik için olanlardan, şu link için yorum yapanları kast etmiyorum. Düşünsenize bir empati yapmayı bir siteye girdiğiniz de kendi sitenizmiş gibi davranmak bence çok kolay sizce de değilmi? Herkes konular açıyor 1000 ziyaretçi var 10 tık alıyorum ondan sonra bir kişi çıkıyor reklam yerleşimi yapıyor alıyor parayı geri 10 tık artıyor 20 tık oldu 1000 kişi içinden reklam yeri değişse en fazla ne olacaktı ki yani ne bekliyordun iyi ki herkes senin gibi bencil değil kardeşim. Sonra ee ben herkesin tıklıyorum bana tık gelmiyor diyeceksin bundan sonra da bi sabr etsen insanlar sabr dan dolayı kaybediyor.

Sabırsız olduğumuzdan kazanamıyoruz, hep sabırsızız sitemiz 2 hafta oluyor adsense başvuruyum mu? :D Bunlara harbiden pc başındayken gülüyorum çoluk çocuk oyuncağı değil ki bunlar bi bekle 1 ay olsun ondan sonra seve seve kabul edecek seni. Sonra 1-2 ay olunca herkes den tanıtım yazısı link alıyor batırıyor yok internet den para kazanılmaz, aa şu üyeye bak ne kadar kazanıyor. Ee kardeşim kazanır tabi normal bir işdeyken napıyorsun sen? Sabah 8 akşam 5 çalışıyorsun ve maaş alıyorsun.Sen ne kadar ilgileniyorsun en fazla 10-20 dakika ona da içerik ekliyorum bazen eklemiyorsun bilene :)

Bi aç bir saat ilgilen. Satmak için açıyorsan açmamanı tercih ederim zaten. Hedef koy kendine buda kendi çapında olması gerek. Sonra sen yatıcaksın da gelecek zaten paralar. Herşeyin başı sabr da yatıyor. Bir de bu işlere şans diyenler var öyle bir şey olur mu yav. Şans değildir. O zaman ben çok şanslı insanım bi site açayım yarın milyondolarlarım mı olacak. Şans felan değil senin azimin olsun öyle 1 haftalık 1 aylık değil bu benim yeni bebeğim de ya her gün mamasını ver 2-3 saat de bir yeter hani zaten 1,5 yaşında kendi yürüyecek :D İş burda yatıyor seversen yaparsın. Ne demişler "Hiç kimse başarı merdivenlerine eli cep de çıkmamıştır!"
cuneytsonmez anonymated kasver

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

ZenginAnil ZenginAnil WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek SEO
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Z**
  • Mesajlar 932
  • Beğeniler 185 / 274
  • Ticaret 20, (%95)
Güzel bir yazı olmuş dostum, yardıma ihtiyacı olanlar okuyabilir
Muhammed

kişi bu mesajı beğendi.

nettebugun nettebugun Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Doktora öğrencisi.
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** O**
  • Mesajlar 798
  • Beğeniler 386 / 218
  • Ticaret 16, (%100)
Kalemine sağlık... :) Yalnız sabırdan az daha fazlası gerekli sanırım kardeşim ya. En son dayanamadım valla olabilecek her yere koydum, hay Allah rızası için biri çıkıp bir alışveriş falan yapsa ya... :) Ayda bir, bilemedin iki...
Ah gözünü sevdiğim Adsensesi, 3 yıl evvel banlamayacaktın beni... :D
Muhammed

kişi bu mesajı beğendi.

sealofnova sealofnova www.muhabbetkusu.biz Kullanıcı
  • Üyelik 19.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek WebMaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 676
  • Beğeniler 8 / 56
  • Ticaret 23, (%100)
hocam bazen olmuyor :) Ben 1 2 ay hep cabaladim seo yaptim daha sonra hosting batti daha sonra 1 ay onceki yesegi yukledim az seo yaptim gunluk 0.5 kurus aliyorum 5 kurus nedir :) Site 2 yillik olacak 1 ay sonra hep gideri oldu Toplasan 50tl kazanmisimdir. Bazen olmuyor ama elbet olcak umidiyle cabaliyoruz :)
Muhammed

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3537
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)
2 Sene oldu hocam kos koca 2 sene :D Gen para yok. Ama hala sabrediyorum.

cagdaskorkmaz.com.tr

cuneytsonmez cuneytsonmez Bismillahirrahmanirrahim Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek İmam Hatip
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad C** S**
  • Mesajlar 1060
  • Beğeniler 923 / 126
  • Ticaret 0, (%0)
sabır konusunda ben 2000 yılından beri adsense kullanıyorum daha 100 lirayı aşamadım son iki senedir bu işe merak sardım.birincisi reklam yerleşimleri cok önemli hala bu sorunu aşamadım.hit konusuna gelince gercekten cok enterasan şans işi varmı elbette var yok demişşiniz ama öyle bir zaman oluyor 1000 kişi giriyor siteme 1 tane tık var bazen 15 kişide bir tık oluyor durum cok değişiyor.Yazı yazma konusunda kendimi geliştiriyorum bende ama mutlaka manada ilgi isteyen işler ve bakalım zamana yayılınca neler olacak görecez.Kaldıkı 2 aylık sitemde çalışmalarımla günlük bir tık almayı başardım.Diğer sitelerimde istediğim performansı alamamıştım.site ismi içerik kullanıcıların yaşı gibi şeyler ve siteyi destekleme ve takip etme süreci ve konuların popülerliği bence cok öneli yavaş yavaş baklım okuyup ögrenmeye çalıyoruz.Umarım günlük 5 tıka düzenli bir şekilde ulaşırım vesselam

http://dhbt.blogspot.com.tr Deneme

tashift00 tashift00 WebYapımcısı Kullanıcı
  • Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek SEO & Grafik
  • Konum Konya
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 1447
  • Beğeniler 188 / 280
  • Ticaret 62, (%100)
1. si sektör.
2. si reklam yerleşimi.
3. sü diğer etkenler.
cuneytsonmez

kişi bu mesajı beğendi.

Muhammed Muhammed Nev-i Şahsına Münhasır Kullanıcı
  • Üyelik 22.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Acil Tıp Teknikeri
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 1713
  • Beğeniler 630 / 629
  • Ticaret 38, (%97)

nettebugun adlı üyeden alıntı

Kalemine sağlık... :) Yalnız sabırdan az daha fazlası gerekli sanırım kardeşim ya. En son dayanamadım valla olabilecek her yere koydum, hay Allah rızası için biri çıkıp bir alışveriş falan yapsa ya... :) Ayda bir, bilemedin iki...
Ah gözünü sevdiğim Adsensesi, 3 yıl evvel banlamayacaktın beni... :D

sealofnova adlı üyeden alıntı

hocam bazen olmuyor :) Ben 1 2 ay hep cabaladim seo yaptim daha sonra hosting batti daha sonra 1 ay onceki yesegi yukledim az seo yaptim gunluk 0.5 kurus aliyorum 5 kurus nedir :) Site 2 yillik olacak 1 ay sonra hep gideri oldu Toplasan 50tl kazanmisimdir. Bazen olmuyor ama elbet olcak umidiyle cabaliyoruz :)

Korkmaz adlı üyeden alıntı

2 Sene oldu hocam kos koca 2 sene :D Gen para yok. Ama hala sabrediyorum.

cuneytsonmez adlı üyeden alıntı

sabır konusunda ben 2000 yılından beri adsense kullanıyorum daha 100 lirayı aşamadım son iki senedir bu işe merak sardım.birincisi reklam yerleşimleri cok önemli hala bu sorunu aşamadım.hit konusuna gelince gercekten cok enterasan şans işi varmı elbette var yok demişşiniz ama öyle bir zaman oluyor 1000 kişi giriyor siteme 1 tane tık var bazen 15 kişide bir tık oluyor durum cok değişiyor.Yazı yazma konusunda kendimi geliştiriyorum bende ama mutlaka manada ilgi isteyen işler ve bakalım zamana yayılınca neler olacak görecez.Kaldıkı 2 aylık sitemde çalışmalarımla günlük bir tık almayı başardım.Diğer sitelerimde istediğim performansı alamamıştım.site ismi içerik kullanıcıların yaşı gibi şeyler ve siteyi destekleme ve takip etme süreci ve konuların popülerliği bence cok öneli yavaş yavaş baklım okuyup ögrenmeye çalıyoruz.Umarım günlük 5 tıka düzenli bir şekilde ulaşırım vesselam

Hocam bende aynen böyle kazanamıyordum ama kafaya koydum ödeme alacağım dedim yeni bir site açtım. Siteye her gün gözüm gibi baktım. İş yerinde pcler vardı ara sıra geçiyorduk arkadaşlar dalga geçiyordu :D onlar okey oynuyorlar ben yazı da yazı sonunda ise onlar hala okey oynuyor ve oyuna para yatırıyorlar. Ben ise şuan da en azından ek gelir olarak 200-300 tl alıyorum. Bu 3 aylık bir site kesinlikle inanamazadım böyle bir güne geleceğimi ama isteyince oldu işte. :)

İnşAllah size de nice ödemelere.

Ek Olarak:

tashift00 adlı üyeden alıntı

1. si sektör.
2. si reklam yerleşimi.
3. sü diğer etkenler.

1. si sektör. KESİNLİKLE önemli sabırsız bir kişiyeseniz sakın ha uzun sürede kazandıracak sektör seçmeyin.
2. si reklam yerleşimi. Bu işin profesyoneli felan olmaz kendin yapacaksın ben ziyaretçi olsam diye başlıcaksın ve... devamı gelecek.
3. sü tevekkül
nettebugun cuneytsonmez

kişi bu mesajı beğendi.

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3537
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)
Ben sponsorlar buldum ama. Adsense kazandırmadı bitek :) İnş kazanırız bir gün.
cuneytsonmez Muhammed

kişi bu mesajı beğendi.

cagdaskorkmaz.com.tr

brknt brknt WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Grafik
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 124
  • Beğeniler 120 / 29
  • Ticaret 25, (%100)
Şu "kazansın diye reklama tıklamak olayı" bence çok yanlış bir davranış.

Ben de adsense kullanıyorum ama birçok sitenin de adwords hesabını kontrol ediyorum. Bazen günlük 50 TL bütçe ayırıyoruz bir sürü tıklama oluyor bütçe tükendiğinde 1 tane bile telefon ya da mail gelmediği oluyor. (rakiplerin google aramalarındaki tıklamaları ve sitelere kıyak geçen ziyaretçiler yüzünden olabilir.)

Reklama tıklama olayı kitlenize ve yayınlanan içeriğin reklamın içeriği ile alakasına da bağlıdır. Tıklama başına gelen kazançlar da sektörün rekabetine göre değişir. Bu rekabeti de o sektörde reklam verenler ve google belirler.

Yerleşim olayına katılıyorum yerleşim fark ettirir.

İşinize sabırla emek verip iyi yaparsanız gelir elde etmek için adsense'den hariç birçok alternatifiniz olur.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al