NodeJS adlı üyeden alıntı
Kardeşim sen cevap versene önceki mesajında yazdıgın oyunlarla gta v bir mi ?
Gelmiş burda atıp tutuyosunuz. Bide diyosun eleştirmeye gelince kaçıyosunuz. Ben Rockstar da calısmıyorum ve onlardan para almıyorum savundugum için. Sadece mantıklı düsünüyorum senide mantıklı düsünmeye davet ediyorum.
mantıklı düşünmekle alakası yok arkadaş bir şey demiş bende cevap vermişim sizde diyorsunuz bende size oyunun yönlerini söylüyorum peki adamlar 7 yılda çıkartıyor tamam o kadar büyük bir şey yapıyor tamam peki neden bug ve hileci kaynıyor bunların önüne geçemiyor bunun yanı sıra supportta mağdur olanlar dolu arkadaşım gta v aldı 1 ay boyunca keyin çalışmadığını kanıtlamaya çalıştı hileci rapor ediyorsunuz 2 günde cevap veriyorlar ve oyunu güncelleme yoluna gitmiyorda 3 yıla yakın oyunu hala aynı bırakıyor peki onlar bir mi diyorsunuz ? ubisoft 1 yılda en az 2 oyun çıkarıyor 7 yıl olarak düşünürseniz 14 oyun eder ve onları hileye karşı koruyor güncellemeleri tutuyor bug deseniz evet var ama gta 5 kadar değil support merkezi gün içinde cevap veriyor bir oyunu oyun yapan tek oyunu piyasa sürmesi değil optimizasyonu, support merkezi, hilecilere karşı tutumu, rockstar hilecileri banlamıyor, politikası ilk hile tespit edilirse tabi 2 hafta ,2. 2 ay ,3. sonsuz diğer yapımcılar direk ban atıyor, şimdi sorunu tekrar cevaplıyorm evet 2 yılı aşkındır en iyi yapmıcı seçilen ubisoft 7 yılda çıkarttığı her oyunu gta 5 denk
buyur hilecilerden örnek benim raporladığım supporta
buda hilecilerden aldığım ekran görüntüleri
buda çok yaşanan buglardan bir tanesi daha çok var mermi bug, silahların yok olması, harita altına düşme, paranın gitmesi, arabanın gitmesi, arabanın çalışmaması, daha neler neler