-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
e-ticaret
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
yazdım onaylamadılar, birde ben bi firma hakkında şikayetleri yalan yanlış açmışlar kaldırınd ediğimde bana dedikleri şuydu
Biz herkesin açtığı şikayeti detayına bakmadan yayınlarız... hani yayınlardınız sikayetvar.com un çalışma sisteminden şikayetciyim konulu şikayetimi neden yayınlamadınız. Etik bir firma olmadıkları buradan belli işte
masalsi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
ziraat bankasından tüketici kredisi çektim .dosya masrafı için hakem heyetinde lehimde karar çıktı ve aralık ayında bana bir zarf geldi. aynısından bankaya da gideceği belirtilmişti. aralık . ortasında ben şubeye başvurdum. aradan kaç ay geçti biz 7. aydayız nerdeyse 8 ay olacak. şikayetvar a konu açıyorum konu yayına alınmıyor. ziraat bankası iyi para veriyor olmalıki ziraat bankası hakkında çaılan şikayetler genelde yayınlanmıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Business Man
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Sistem firmalara yönelik bir olay müşterinizi mağdur etmediğinizde bir sıkıntı yaşamazsınız.
iqhaber.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Proje Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Feyzali adlı üyeden alıntı
Bencede işleyişi kötü bir site.. Ama o kadar uğraşmayın bırakın hocam nerde boş iş var wmaracı üyeleri orada yav.
hadi oradan.
http://www.alicankosedag.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Kapatılmasın derim. Örneğin ***** ile ilgili şikayet yaz. Cevap veriyor ***** sana. Ama *****in kendi sitesinden iletişime geç. Afedersin şeyine takan olmuyor. Ben firmalara karşı işleyişine bilmem. Adamlar güzel bir proje yaptılar kaymağını yiyecekler tabiki.
Herkes yediğinden ikram eder..(Yavuz Sultan Selim)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci/Çalışan
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
Kapatılması yanlıs olur ancak ne tüketiciyi ne satıcıyı mağdur etmemesi gerekiyor, eğer satıcı mağdur ediliyor ise yazık ne diyelim...
Adsense Yerleşim ile Kazancını Arttır PM
https://goo.gl/KJ2g4V