lostyazilim
tr.link

sikayetvar.com kapatılmalı desem destek olur musunuz?

59 Mesajlar 10.731 Okunma
lstbozum
tr.link

babyclothes babyclothes WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek e-ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 31
  • Beğeniler 7 / 7
  • Ticaret 1, (%100)
yazdım onaylamadılar, birde ben bi firma hakkında şikayetleri yalan yanlış açmışlar kaldırınd ediğimde bana dedikleri şuydu

Biz herkesin açtığı şikayeti detayına bakmadan yayınlarız... hani yayınlardınız sikayetvar.com un çalışma sisteminden şikayetciyim konulu şikayetimi neden yayınlamadınız. Etik bir firma olmadıkları buradan belli işte

wmaraci
reklam

grsy grsy WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 1256
  • Beğeniler 148 / 399
  • Ticaret 22, (%95)

Yolunuz açık olsun :)

hesap satış

masalsi masalsi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Adana
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 52
  • Beğeniler 7 / 2
  • Ticaret 5, (%100)
ziraat bankasından tüketici kredisi çektim .dosya masrafı için hakem heyetinde lehimde karar çıktı ve aralık ayında bana bir zarf geldi. aynısından bankaya da gideceği belirtilmişti. aralık . ortasında ben şubeye başvurdum. aradan kaç ay geçti biz 7. aydayız nerdeyse 8 ay olacak. şikayetvar a konu açıyorum konu yayına alınmıyor. ziraat bankası iyi para veriyor olmalıki ziraat bankası hakkında çaılan şikayetler genelde yayınlanmıyor.

• Üyelik 15.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek e-ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 31
  • Beğeniler 7 / 7
  • Ticaret 1, (%100)

masalsi adlı üyeden alıntı

ziraat bankasından tüketici kredisi çektim .dosya masrafı için hakem heyetinde lehimde karar çıktı ve aralık ayında bana bir zarf geldi. aynısından bankaya da gideceği belirtilmişti. aralık . ortasında ben şubeye başvurdum. aradan kaç ay geçti biz 7. aydayız nerdeyse 8 ay olacak. şikayetvar a konu açıyorum konu yayına alınmıyor. ziraat bankası iyi para veriyor olmalıki ziraat bankası hakkında çaılan şikayetler genelde yayınlanmıyor.

işte bende bu adaletsizliğe karşıyım. Çalışma sistemini adaletli hale getirmeli ki sizin de mağduriyetiniz çözüme kavuşturulmalı. İnanın bunu başaracağım

wmaraci
wmaraci

seomweb seomweb ceobilisim.com Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Business Man
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** D**
  • Mesajlar 1142
  • Beğeniler 247 / 199
  • Ticaret 25, (%100)
Sistem firmalara yönelik bir olay müşterinizi mağdur etmediğinizde bir sıkıntı yaşamazsınız.

iqhaber.com

• Üyelik 15.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek e-ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 31
  • Beğeniler 7 / 7
  • Ticaret 1, (%100)

fyani adlı üyeden alıntı

Sistem firmalara yönelik bir olay müşterinizi mağdur etmediğinizde bir sıkıntı yaşamazsınız.

çok yaşadım çok... rastgele adamın biri girip benim firmamdan mağdur olduğunu yazdı ama o adamın benim firmamdan yaptığı bir alışveriş yok

Aleejhoan Aleejhoan Yol açık, yola çık! Kullanıcı
  • Üyelik 02.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Proje Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1533
  • Beğeniler 230 / 380
  • Ticaret 135, (%100)

Feyzali adlı üyeden alıntı

Bencede işleyişi kötü bir site.. Ama o kadar uğraşmayın bırakın hocam nerde boş iş var wmaracı üyeleri orada yav.

hadi oradan.

http://www.alicankosedag.com.tr

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3536
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)
Bence gereksiz. Mahkemelik bile olursun. O oadam firmalardan para alamaz ise nasıl kazanıcak. Matıklı düşün sen o işi yapsan parasız mı çalıştıracaksın herkesi. Ayrıca otür şikayet siteleri olmasa biz sesimizi nasıl diğer insanlara duyurup bir biliçlenme yaratalım.

Mesela ben 3pay da alışveriş yaparken para havada kayboldu ne karşıya gitii nede 3pay hesabına açtım sikayet anında aradılar. Şimdi git 3pay ara yardım ediyorlarmı. Bu işe yıllarını vermiş insanların emekleri ile oynamak doğrumu sizce.

Ek Olarak:

babyclothes adlı üyeden alıntı

çok yaşadım çok... rastgele adamın biri girip benim firmamdan mağdur olduğunu yazdı ama o adamın benim firmamdan yaptığı bir alışveriş yok

Bu dediğinizde çok komik. Şikayetimvar.com adresi ile iletişim kurarsınız. Şikayette bulunan kişi gerekli belgeleri teslim etmedi. Bizden bir alışverişi yoktur dersiniz. Olay biter.

cagdaskorkmaz.com.tr

OmerGunay OmerGunay https://omergunay.net Kullanıcı
  • Üyelik 15.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek PHP Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** G**
  • Mesajlar 1207
  • Beğeniler 382 / 381
  • Ticaret 16, (%100)
Kapatılmasın derim. Örneğin ***** ile ilgili şikayet yaz. Cevap veriyor ***** sana. Ama *****in kendi sitesinden iletişime geç. Afedersin şeyine takan olmuyor. Ben firmalara karşı işleyişine bilmem. Adamlar güzel bir proje yaptılar kaymağını yiyecekler tabiki.

Herkes yediğinden ikram eder..(Yavuz Sultan Selim)

YasinErgul YasinErgul www.yasinergul.net Kullanıcı
  • Üyelik 02.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci/Çalışan
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** E**
  • Mesajlar 1030
  • Beğeniler 157 / 226
  • Ticaret 43, (%100)
Kapatılması yanlıs olur ancak ne tüketiciyi ne satıcıyı mağdur etmemesi gerekiyor, eğer satıcı mağdur ediliyor ise yazık ne diyelim...

Adsense Yerleşim ile Kazancını Arttır PM
https://goo.gl/KJ2g4V
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al