-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
MEMUR
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
iyice araştırın hocam vps veya vdsye geçmeden : ) bu kezde başka sıkıntılar başlıyor , ben vds ile out of memory hatalarından kurtulmuştum ama bu kezde google boyuna uyarı vermeye başladı 524 hata kodu falan ayrıca database hatası falan vermeye başlamıştı , 1k hit kaybettim 1 haftada , o yüzden tekrar normal hostta aktif ettim siteyi : ) dert bitmiyor baştan ipin ucunu kaçırmamak lazım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bu hafta içerisinde gördüğüm 4. alastyr altyapılı site yavaşlığı konusu tezinden yeni bir hostinge geçin hocam vps almanıza gerek bile yok.
Hostapot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
başka bir konuda da seni görmüştüm dediğim gibi netinternet profesyonel paket al 179 tl rahat keyfine bak
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Hosting, Domain, Marka, Patent
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
WordPress 4 versiyon çıktığından beri 'Allowed memory' hatası zaten var. Bunun host paketi ile bir ilgisi yok ki.
Wp-includes klasöründeki default-constant.php dosyasındaki hafıza limitlerini arttırmanız yeterli.
İki satır var. Şimdi adları aklıma gelmiyor varsayılan değerleri 40M ile 64M. Bu iki değeri de iki katına çıkarın bir daha 'Allowed memory' sorunu ile karşılaşmazsınız.
Not: Wp'yi her güncellemeden sonra da aynı değişiklikleri yapmak zorundasınız.