WordPress 4 versiyon çıktığından beri 'Allowed memory' hatası zaten var. Bunun host paketi ile bir ilgisi yok ki.
Wp-includes klasöründeki default-constant.php dosyasındaki hafıza limitlerini arttırmanız yeterli.
İki satır var. Şimdi adları aklıma gelmiyor varsayılan değerleri 40M ile 64M. Bu iki değeri de iki katına çıkarın bir daha 'Allowed memory' sorunu ile karşılaşmazsınız.
Not: Wp'yi her güncellemeden sonra da aynı değişiklikleri yapmak zorundasınız.
Wp-includes klasöründeki default-constant.php dosyasındaki hafıza limitlerini arttırmanız yeterli.
İki satır var. Şimdi adları aklıma gelmiyor varsayılan değerleri 40M ile 64M. Bu iki değeri de iki katına çıkarın bir daha 'Allowed memory' sorunu ile karşılaşmazsınız.
Not: Wp'yi her güncellemeden sonra da aynı değişiklikleri yapmak zorundasınız.
Bu kesin bir bilgi mi arkadaşım, ben 2.5-3k arasındaki sitem için VPS kullanmak zorunda kalıyorum, ve VPS bile kapanıyor, sitem 7K'yı normal hostta kaldırıyordu, sürüm detaylarını tam olarak hatırlamıyorum, güncellemeleri önceden sık sık yapıyordum, şimdi sürekli sorun yaşadığım için yapmıyorum, ve tüm araştırmalarımda ilk kez dediğin şeyi gördüm.
Eğer sorunu çözecekse çok dua alırsın :)
Aynı sorunu yaşadığım için tüm yorumları okudum çünkü, sona seninki kaldı o da cankurtaran gibi geldi :)