Merhabalar, bir çok Wm Aracı üyesi ve yetkilisi biliyordur elimde torrent.com.tr alan adının olduğunu. Aklımda bir proje var ve bunu sizinle paylaşmak istiyorum. Sizinde eklemek istedikleriniz olur ise seve seve dinlerim.

Aklımdan geçenler;

• Öncelikle özel bir kodlama ile tema yaptırmak istiyorum siteye sıfırdan (seo, sitemap vb. her şey dahil olacak).

• Tabii site içerisindeki tema mobil sürüme de uygun olacak.

• Ardından aklımda iOS ve Android için uygulama yaptırmak var. (iOS Pahalı bayağı ama, ilerleyen zamanlarda ayrıca yatırım yapmayı düşünüyorum.)

• Paylaşacağım uygulamalar - oyunlar - programlar vb. her şey yasal olsun istiyorum.

• Siteye özel bir yazılım yaptırmak istiyorum. Örneğin; bir program indirdi x kişi bunu sadece torrent.com.tr programı ile açsın istiyorum.

• Aynı zamanda mobil sürümler için (uygulama-oyun vb.)'de bir indirme uygulaması olsun istiyorum. Mobil olarak uygulamadan indirip ve sadece bize ait olan uygulamada çalışmasını sağlamak istiyorum.

Biliyorum oldukça tuhaf gelebilir alan adı ile bu fikrin uyuşmaması, fakat bu alan adında herhangi yasa dışı paylaşımda bulunamam. (uzantıdan dolayı)

Not: Görüş ve düşünceleriniz benim için önemlidir. Akıl akıldan üstündür düşüncesindeyimdir her zaman, fikrinizi beyân etmekten lütfen çekinmeyiniz.

Saygı ve Sevgilerimle
Tevfik AKTUNÇ