darkthepro adlı üyeden alıntı

açıkçası bazı kısımları saçma örneğin " Paylaşacağım uygulamalar - oyunlar - programlar vb. her şey yasal olsun istiyorum." torrent sitelerinde yasal içerik paylaşmak diye bişey olmaz , oyunlar derseniz küçük oyun olur zira oyunlar değişirse crackli yada lisansız paylaşıma girer, tek oyunlarda değil filmler, muzikler ,uygulamalar, animeler vs vs bunlarda telif haklarıyla korunur bunların paylaşımıda yasaktır hepdi websiteleri yada telif hakkı satın alan siteler hariç bu yüzden yasal diye bişey olmaz ne yaparsan yap illaki illegale gelecek

"Siteye özel bir yazılım yaptırmak istiyorum. Örneğin; bir program indirdi x kişi bunu sadece torrent.com.tr programı ile açsın istiyorum." kimse 3. parti yazılımla uğraşmak istemez ne olup olmayacağı malum herkes indirip kurmak ister ya programda sıkıntı çıkarsa ? açıkçası ben böyle bir torrent sitesi ile karşılaşsam indirmem bile

ek olarak benim görüşüm torrent sitesi açıcam demekle olmaz o kadar torrent yüklenecek siz mi yükleyeceksiniz kullanıcılar mı yükleyecek onun virus kontrolünü kim yapacak , yada o kadar kişinin indirmesi için ilk seedleyen kim olacak bizim insanlarımız genellikle leencher , seeder değil

Yorumunuz için teşekkür ederim, torrent yasaldır -fakat içeriği sizi yasadışı duruma düşürür. Bir tamindir, gezginler gibi düşünün. Elbette o sitelerde herhangi bir yazılım söz konusu değil, siz uğraşmazsınız ama sitede güven yapısını sağlarsak birçok kişinin indireceğini düşünüyorum. 3 arkadaşız ve özgün olarak girmeyi planlıyoruz içerikleri, lisans konusunda bir uzman tanıdığım var onunla detaylı konuşacağım. Kaba taslak bir düşünce bu, elbette saçma gelen yerleri ve kendi fikirlerinizi beyân etmeniz çok hoşuma gitti. Attığım adımlar daha mantıklı veya bu işten çekilmeme/daha fazla bağlanmama sebep olabilir.