Ne alakası var. benim üyeliğim var zamanında yaptım bu işi. Torent linkini değil. İndirme linkini vereceksiniz.
Ek Olarak: Mesela ücretsiz programları torent olarak ekleyebilirsiniz. torent araması yapılan her kelimeye çalışması yapabilirsiniz. haberler.com örnek verilebilir. Mesela haberler.com/adana: adana haberleri.
Sizde iyi bir seo çalışması ile torrent.com.tr/gta, torrent.com.tr/wordpress, torrent.com.tr/clash of clans gibi.
Ek Olarak: Mesela ücretsiz programları torent olarak ekleyebilirsiniz. torent araması yapılan her kelimeye çalışması yapabilirsiniz. haberler.com örnek verilebilir. Mesela haberler.com/adana: adana haberleri.
Sizde iyi bir seo çalışması ile torrent.com.tr/gta, torrent.com.tr/wordpress, torrent.com.tr/clash of clans gibi.
tamamda şöyle bir şey var adamların üye olması lazım o torrentleri görmesi için ek olarak zamunda yeni bir politikaya geçiyor, genellikle kullanıcı üye sistemi açık olsada bu durum ne kadar devam eder merak konusu örneğin iptorrents, çok hızlı bir şekilde indirme yapabilirsiniz hız düşümü görmezsiniz çünkü site sizi seedlemeye zorlar , seedlemezseniz hesabınız ban yer ve öyle kolay bir üyelik sistemi yok ya parayla alıyorsunuz yada kırk yılın başı invite geliyor oradan ama demek istediğim şu , adam ayrı bi torrent sistemi olcaksa zamundaya bağlaması saçma bir politika olur o zaman twitterda deseydi ben facebook bağlanıyım ama benim içeriğim farklı olsun