ismail03 adlı üyeden alıntı

mesajların hepsini okudum ancak sanırım herkes birbirini yanlış anlamışdarkthepro(bence hata sıklığı ve hile konusunda haklı) oyun içindeki hataların geç giderildiğini hilecilerin(ki insanın sinirini bozarlar bu yüzden telefon ekranı kırdım :D ) icabına bakılmadığını göz yumulduğunu söylemiş.Ubisoft Crytek(Uzaylı bölümleri hariç en çok hayran kaldığım oyun firması)güzel oyunları var Cod serisi desen tüm oyunları güzel bu oyunlar bize verilen görevleri yap diyo (buna uyuz oluyorum oyun içinde gezsek arkadan dolaşıp düşmanı ters köşe yapsak olmamı :) bazılarında zıplama bile yok Brother arms Hells H. mesela )
Gta nın tek ve en iyi farkı özgürsün Arabaya atla dolaş adam vur polise ateş et kaç :D bu yüzde seviliyor

gta oynayanın halinden başka oynayan anlar yalansa yalan de :D bide supportun eline düştümü gittin bak yeni güncelleme geldi 140 , 160 fps alırken şimdi 80 lerde alıyorum ve karakterim güncellemenin getirdiği silme bug yüzünden müzdarip online gireyim dedim bi anda silindi nedeni yok , bazı insanların paraları , levelleri ,araçları gitmiş şimdi 6 gündür karakterimi getirtmeye çalışıyorum bakalım kaç günde nasıl sonuçlanacak