lostyazilim
tr.link

GTA 6'nın Haritası Amerika Kıtası Olacak!

34 Mesajlar 5.288 Okunma
lstbozum
tr.link

32095 32095 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)

brown adlı üyeden alıntı

Kusura bakma kardeşim tatildeydim cevap yazamadım. Şimdi sana şöyle bir bakış açısı kazandırayım belki hayatta bir işine yarar da bir yerlere gelirsin; oyun oynamak sana bir şey kazandırmaz. Zekanı geliştirmez. Sen git biraz derslerine çalış hayatta bir yere gel sonra bir daha yazdıklarını oku. Oyun oynamak bir şeyler bilmek demek değil, sana bir şey kazandırmaz. Biz boş vaktimizi araştırarak geçiyoruz oyun oynarayarak değil. Sen oynuyorsun diye bir şey bileceksin değil. Bir de çıkmış kaç saat oynadığını söyle diyorsun. Tutturmuşsun bir harita diye. Sen oyunlarda yapımcısından, türünden, motorundan fazlasını bilemezsin. Çünkü onlar girişinde yazıyor. Ekrana bakmaya devam.

1. zaten üniversitede okuyorum hatta bitti yüksek ve doktara için çalışıyorum yaşıma dikkatini çekersen boşuna yaşın kadar demediğimi görürsün
2. harita harita diye tutturan ben değil sizsiniz baştan beri sizsiniz alıntı yapıp haksızlığını çıkarttırma çünkü baştan beridir harita diye tuturan ben değilim

brown adlı üyeden alıntı

Kardeş anlıyorum oyun oynamayı seviyorsanız ama yapmıyorsan bu kısmına karışma. Bırak da bilenler konuşsun. Ubisoft dediğin firma Rockstar'ın 5 katı. Kaç tane stüdyoları var. Kaldı ki saydığın oyunların haritalarını toplasan 1 GTA V zor ediyor.

3. benim yapılan oyuna lafım yok , haritaya da yok yada yapay zekaya fakat optimize diyip, bug dolu, kötü servis veren ve o kadar yılın ardından ortaya güzel bir yapımın çıkmaması şuna şöyle bak sen bi ürün aldın yada servis hizmeti, ürün garantilidir, yada verilen servis güzel değildir eğer sende hata yoksa elbetteki aldığın ürünün yada servisin problemlerini dile getirirsin hatta hakkını ararsın, bende bunu dile getiriyorum onun dışında yapım güzel lafım yok ama doğruya doğru bir laf yapımcının oyunları 5 yıldan aşağı çıkmıyor 3 yapımın süreside düz 7 yıl ise bununda 7 yılda çıkacağını söylemekte boş değil 7 yıl geçip eğer bu sorunlar varsa yargılamak boş değildir
4. oyunun hakkında madem yorum yapmışsınız , bende size oynayıp oynamadığınızı soruyorum , bi oyunun hakkında konuşmak kolaydır, çıkartın şurdan makine mühendisini bide yıllarca makinelerde uğraşan birini birinin düşüncesi teorik birininki gerçektir , biri yıllarca deneyimlidir diri teoriye göre anlamaya çalışıp tecrübe kazanır yani oynamadıysanız oyunun ne bug bilirsiniz, ne servisini nede optimizasyonunu sadece varsayımla konuşuyorsunuz demektir
yani kısacası ne benim hakkımda ne oyun hakkında varsayım ve bilmediğiniz şeyler üzerinden yorum yapıyorsunuz buda sizi bas baya haksız çıkarıyor tartışmanın bittiğini varsayıyorum

wmaraci
reklam

brown brown WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 1748
  • Beğeniler 385 / 385
  • Ticaret 27, (%96)

darkthepro adlı üyeden alıntı

1. zaten üniversitede okuyorum hatta bitti yüksek ve doktara için çalışıyorum yaşıma dikkatini çekersen boşuna yaşın kadar demediğimi görürsün
2. harita harita diye tutturan ben değil sizsiniz baştan beri sizsiniz alıntı yapıp haksızlığını çıkarttırma çünkü baştan beridir harita diye tuturan ben değilim

3. benim yapılan oyuna lafım yok , haritaya da yok yada yapay zekaya fakat optimize diyip, bug dolu, kötü servis veren ve o kadar yılın ardından ortaya güzel bir yapımın çıkmaması şuna şöyle bak sen bi ürün aldın yada servis hizmeti, ürün garantilidir, yada verilen servis güzel değildir eğer sende hata yoksa elbetteki aldığın ürünün yada servisin problemlerini dile getirirsin hatta hakkını ararsın, bende bunu dile getiriyorum onun dışında yapım güzel lafım yok ama doğruya doğru bir laf yapımcının oyunları 5 yıldan aşağı çıkmıyor 3 yapımın süreside düz 7 yıl ise bununda 7 yılda çıkacağını söylemekte boş değil 7 yıl geçip eğer bu sorunlar varsa yargılamak boş değildir
4. oyunun hakkında madem yorum yapmışsınız , bende size oynayıp oynamadığınızı soruyorum , bi oyunun hakkında konuşmak kolaydır, çıkartın şurdan makine mühendisini bide yıllarca makinelerde uğraşan birini birinin düşüncesi teorik birininki gerçektir , yani oynamadıysanız oyunun be bug bilirsiniz, ne servisini nede optimizasyonunu sadece varsayımla konuşuyorsunuz demektir
yani kısacası ne benim hakkımda ne oyun hakkında varsayım ve bilmediğiniz şeyler üzerinden yorum yapıyorsunuz buda sizi bas baya haksız çıkarıyor tartışmanın bittiğini varsayıyorum

Yahu biz bi kere harita dedik sen uzattıkça uzattın. Universiteye girmişsin tamam da oyun oynamayı keste birazcık araştır.

ismail03 ismail03 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Ameliyathane Hemşiresi
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad I** Ç**
  • Mesajlar 2633
  • Beğeniler 344 / 487
  • Ticaret 12, (%100)
mesajların hepsini okudum ancak sanırım herkes birbirini yanlış anlamışdarkthepro(bence hata sıklığı ve hile konusunda haklı) oyun içindeki hataların geç giderildiğini hilecilerin(ki insanın sinirini bozarlar bu yüzden telefon ekranı kırdım :D ) icabına bakılmadığını göz yumulduğunu söylemiş.Ubisoft Crytek(Uzaylı bölümleri hariç en çok hayran kaldığım oyun firması)güzel oyunları var Cod serisi desen tüm oyunları güzel bu oyunlar bize verilen görevleri yap diyo (buna uyuz oluyorum oyun içinde gezsek arkadan dolaşıp düşmanı ters köşe yapsak olmamı :) bazılarında zıplama bile yok Brother arms Hells H. mesela )
Gta nın tek ve en iyi farkı özgürsün Arabaya atla dolaş adam vur polise ateş et kaç :D bu yüzde seviliyor

32095 32095 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)

ismail03 adlı üyeden alıntı

mesajların hepsini okudum ancak sanırım herkes birbirini yanlış anlamışdarkthepro(bence hata sıklığı ve hile konusunda haklı) oyun içindeki hataların geç giderildiğini hilecilerin(ki insanın sinirini bozarlar bu yüzden telefon ekranı kırdım :D ) icabına bakılmadığını göz yumulduğunu söylemiş.Ubisoft Crytek(Uzaylı bölümleri hariç en çok hayran kaldığım oyun firması)güzel oyunları var Cod serisi desen tüm oyunları güzel bu oyunlar bize verilen görevleri yap diyo (buna uyuz oluyorum oyun içinde gezsek arkadan dolaşıp düşmanı ters köşe yapsak olmamı :) bazılarında zıplama bile yok Brother arms Hells H. mesela )
Gta nın tek ve en iyi farkı özgürsün Arabaya atla dolaş adam vur polise ateş et kaç :D bu yüzde seviliyor

gta oynayanın halinden başka oynayan anlar yalansa yalan de :D bide supportun eline düştümü gittin bak yeni güncelleme geldi 140 , 160 fps alırken şimdi 80 lerde alıyorum ve karakterim güncellemenin getirdiği silme bug yüzünden müzdarip online gireyim dedim bi anda silindi nedeni yok , bazı insanların paraları , levelleri ,araçları gitmiş şimdi 6 gündür karakterimi getirtmeye çalışıyorum bakalım kaç günde nasıl sonuçlanacak

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 5 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 5 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al