-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar ben Html'e veya bir kodlama diline girişmek istiyorum. Acaba hangisine girişmeliyim? Html'mi, bir kodlama dili mi (C# ve C++ arasında gidip geliyorum) yoksa ikisi birden mi? İkisini birden kaldırabilir miyim?
Deneyimim: Yok denebilecek kadar az Html ve 1 Haftalık C++ deneyimim var (1 hafta az gelmiş olabilir ama bütün gün youtube'dan ders izledim bu 1 haftada. Ama azıcık unuttum tabi) Ayrıca bu ikisiyle yapabilecelerimi yazarsanız sevinirim. Çünkü html le uğraşınca yazdığım kodları sadece tarayıcımda kendim görebiliyorum domain almayınca. Açıkçası amacım kayda değer bir şey yapabilmek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
HTML bilmeden diğer dillere atılma, saçma olur.
HTML ve CSS kodlamaya giriş niteliğindedir. Bu diller anahtar gibidir. Anahtar olmadan kapıyı açamazsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
PHP Dev.
-
-
Ad Soyad
N** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
hocam c++ la başlamamanızı tavsiye ederim html /css çok kolay bir dil zaten html sitenizin iskeletinizi oluşturur. css ilede bu iskeleti giydirirsiniz. html ve css derslerini youtube dan falan izleseniz temeli kavrarsınız ondan sonra photoshop bilmiyorsanız ona geçersiniz kendi web sitenizi yaparsınız bir kaç tane ondan sonra dilerseniz c++ a geçmenizi öneririm
ben öğrenirken bir tane paralı eğitim seti aldım internet üzerinden. açıkçası parayla eğitim seti almayıncada çok rahat öğrenilebilecek bir dil. ama istiyorsanız özelden link atabilirim nerden aldığım hakkında
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Veya ileride ben şunu da biliyorum dediğimde vaay adam bunu da biliyomuş denir?
Başkalarının senin başarını takdir etmesini istiyorsan azda olsa azimli çalışma ve sonraki bu işe girişenlere yardımcı olman sana fayda saglıyacak ve insanların sevgisini kazandırıcaktır. yok eger vayy be sen neymişsin abi demelerini bekliyorsan git önce sql enjection ile başla shell leri ögren vss...sistem güvenlik alanına yönel..
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Hava istiyorsanız gidin hacking öğrenin o daha havalı :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Türkiyede genelde şirketlerde bu şekilde oluyor sanıyorum bir makale okumuştum grafik işini grafikerler seo işini seo cu kodlama yapan kişide kendi işini yapsın sen hepsini ben biliyorum diye işe girersen tüm iş sana kalmış olur ve yaptıgın işten keyif alamaz ve verimli olmazsın pek öte yandan ülkemizde 3 5 eleman alacagım çok para verecegim diye az adamla çok iş yapan bir çok sirket var öte yandan zaten bu işlere başlıyanlar için öncelik zaten ilk adım olarak html css ile başlar sonra zaten önünü ve yeteneklerini gördükçe kendine alan seçer devam eder..
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
NodeJS
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-