Öncelikle siteme hiçbir SEO çalışması yaptırmadım. Sitemi kurmadan önce adsense nedir onu dahi bilmeyecek kadar da bu işler hakkında bilgisizdim. Fakat sabırla, özgün ve faydalı içerik girerek site 6 ayda azımsanmayacak bir yere geldi. Yani, böyle bir dünya gayet var, onu söyleyeyim.
Yazını da sabırla okudum ama 'okunma sayısı' denen şey çok kolay bir şekilde manüpile edilebilecek bir şey :)
Ayrıca bir matematik öğretmeni olarak 50 yazar olursa, pasta da 50 ye bölünecek demektir. Yani sitenin ne kazandığının bir önemi yok neticede, birey kendine bakar.
Ticaretle uğraşmış biri olarak da söylemem gerekirse 50 kişiyi bulmak öyle kolay iş değildir. Haydi buldun, elinde bir sözleşmen yok, çalışanın değiller, bu insanları düzenli ve verimli kullanman 2 kat daha zor. İlk gün 50 kişi buldun, 1 ay sonra elinde 5 kişi kalırsa site ne hale düşecek ?
Backlink çıkışı olayına girersen hele, istediğin kadar kısıtlama koy, site çöplük olacaktır diye düşünüyorum.
Ayrıca bu '50' kişi sana niye, nasıl güvenecek ? Paylarını vermedin diyelim, ne olacak ?
Fikrin kötü değil. Sadece kafanı biraz daha açıp, farklı bakış açıları yaratabilmen için şeytanın avukatlığını yapmaya çalıştım. Umarım anlatabilmişimdir.