Zuperman adlı üyeden alıntı

@ozzyfb gerekli açıklamayı yapmış kendinle çelişmektesin neden mi ?
Hemen cevaplıyalım ilk cümlelerinde demişsinki kendi sitesi için özgün makale 1 ay bilemedin 2 ay yazıp sıkılıyor sonra bırakıyor demişsin ee sen düzenli özgün makale oluşturan insan nasıl bulucaksın ozaman.Onun harici özgün 100 kelimelik makale 1 tl etsin diyelim burada yazcağın makale kafana göre olabilir ama senin sistemde adam hit çekmek için absürt kaçabilen hertürden şeyi yazmaya çabalıyacak ve bu da ileride başını ağrıtabilir :)

Şimdi güzel forumdasım. Ben zaten düzenli çalışıp düzenli yazıp düzenli seo yapıp para kazananlar için bir alternatif üretmedim. Projenin basında da belirttiğim gibi. Gel yazar ol. 2 yazı yaz. Sonra istersen dönüp bakma. Sitenin tüm seo işlemlerini ve sen yazmadığın zaman senin yerini dolduracak sorumluluğu ben alıyorum. Bunu nasıl yapıyorum. Eğer belli bir süre hedefin altına düşersek yani yazar arkadaşlar yazmazsa ben gidip parayla yazdırıyorum.

Yazıların tümü kontrol edilecek. Link çıkışı var mı cinsel içerik veya küfür var mı ? Tüm bunlar gözetim altında olacak. Ve dediğim gibi ben insanlara makalenizi satmayın gelin burada yayınlayın dediğimde daha çok kazandırabiliyorsam bu konular rahatca aşılabilir :)