lostyazilim

ForumAçmak 0 Bilgi Yardım

24 Mesajlar 2.646 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

AllEyesOnMeEski AllEyesOnMeEski Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 250
  • Beğeniler 3 / 24
  • Ticaret 2, (%100)
hocam ben +18 korku sitesinden deep web içerikler yayınlıyorum diye devlet tarafından mahkemelik olmuştum şuan hala uğraşıyorum uyarayım dedim

wmaraci
reklam

G4LE G4LE WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad F** K**
  • Mesajlar 14
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 1, (%100)

AllEyesOnMe adlı üyeden alıntı

hocam ben +18 korku sitesinden deep web içerikler yayınlıyorum diye devlet tarafından mahkemelik olmuştum şuan hala uğraşıyorum uyarayım dedim

Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler fakat deep web saçmalıkları pek ilgi alanım değil

W1L3D4 W1L3D4 İşsizi İşsizin İşsassız.. Kullanıcı
  • Üyelik 26.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad U** S**
  • Mesajlar 584
  • Beğeniler 8 / 89
  • Ticaret 15, (%93)

hasmer adlı üyeden alıntı

ne demek istediğinizi anlamadım ? bahsettiğiniz siteler kaliteli ise herkes blog açsa ne yazar ?

adamlar seneler önce siteleri açmış milyarlarca emek dökmüş elin oğlu wp acıyor başka sitelerdeki konuları okuyup değiştirerek yazıyor bumu özgünlük yapmayın ya... biz böyleleri yüzünden netten soguduk nereye girsem googleden alakasız bilgiler reklamlar vsvs eskiden aradığımızı bulabiliyorduk...

EkipNetwork EkipNetwork akacak para hesapta durmaz Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad H** M**
  • Mesajlar 1274
  • Beğeniler 365 / 364
  • Ticaret 170, (%100)

W1L3D4 adlı üyeden alıntı

adamlar seneler önce siteleri açmış milyarlarca emek dökmüş elin oğlu wp acıyor başka sitelerdeki konuları okuyup değiştirerek yazıyor bumu özgünlük yapmayın ya... biz böyleleri yüzünden netten soguduk nereye girsem googleden alakasız bilgiler reklamlar vsvs eskiden aradığımızı bulabiliyorduk...

Öyle bir söylüyorsunuz ki sanki bunları ben yapmışım gibi. Hayır zaten google güncellemelerinde özgünlüğe önem veriyor ve sonunda özgün yazanlar kazanıyor. Siz her neye sinirlenmiş iseniz yanlış kişiye sataşıyorsunuz.

wmaraci
wmaraci

ilginciz ilginciz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Ceyrancı
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 521
  • Beğeniler 76 / 123
  • Ticaret 1, (%100)
+18 işine girme her türlü engel çıkar

• Üyelik 09.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad F** K**
  • Mesajlar 14
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 1, (%100)

ilginciz adlı üyeden alıntı

+18 işine girme her türlü engel çıkar

hocam forumda işleyeceğim konu itibari ile ne kadar törpülemeye çalışsamda +18 içerik ister istemez olucak yoksa konular yarım kalır

engelden kastınız sitenin kapanması mı? yoksa yasal sorunlar felan mı mahkeme felan uğraştırır mı? pek bilgim yok bu konuda türk siteler yerine yabancı kaynaklı sitelerden alsam domain vs. bir değişşiklik olur mu yoksa bu sorunlar yine karşıma çıkar mı

ilginciz ilginciz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Ceyrancı
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 521
  • Beğeniler 76 / 123
  • Ticaret 1, (%100)

G4LE adlı üyeden alıntı

hocam forumda işleyeceğim konu itibari ile ne kadar törpülemeye çalışsamda +18 içerik ister istemez olucak yoksa konular yarım kalır

engelden kastınız sitenin kapanması mı? yoksa yasal sorunlar felan mı mahkeme felan uğraştırır mı? pek bilgim yok bu konuda türk siteler yerine yabancı kaynaklı sitelerden alsam domain vs. bir değişşiklik olur mu yoksa bu sorunlar yine karşıma çıkar mı

Kapanırda ,davada açılır , reklam aldığın firmalar hakların feste ederler. Hep darbe yersin. Frmtr de alacakaranlık bölümü vardı , *******inasyon sırf pkk leşlerinin resimleri var diye uyarı göndermişti, peşinden adsense darbe çaktı bölüm kalktı. Başın ağrır hep

Doruk Doruk alea iacta est. Kullanıcı
  • Üyelik 29.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek WebApprantice
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 1361
  • Beğeniler 150 / 524
  • Ticaret 23, (%100)
(-)Sıfır bilgi + (-)Forum

Eksi ile eksi'nin toplamı yine eksi yönde sonuç verecektir.

Bunun yerine wordpress blog ile başlayıp, siteye ziyarette bulunan, gönüllü olarak içerik üretip siteyi takip edecek kişiler bulsanız daha sürdürülebilir bir proje çıkar ortaya bence. Vaktinize de emeğinize de yazık olur forum işinde
EkipNetwork

kişi bu mesajı beğendi.

Danci Danci Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek TC
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 328
  • Beğeniler 5 / 61
  • Ticaret 2, (%100)
Merhaba;

Bende bir hevestir deyip forum açtım... Hatta forum alt yapısınıda Xenforo olarak kurdum. Yani kendi siteme özel lisans satın aldım ve şuan forumla ilgilenecek zamanım yok ve onca gün emek verip büyütmeyi hayal ettiğim sitem ne yazık ki öyle kaderine terkedilmiş bir şekilde bekliyor. Uğraşacak zamanın var olduğuna inanıyorsan başla yoksa zarara uğrarsın ben gibi. :)

• Üyelik 09.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad F** K**
  • Mesajlar 14
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 1, (%100)

Doruk adlı üyeden alıntı

(-)Sıfır bilgi + (-)Forum

Eksi ile eksi'nin toplamı yine eksi yönde sonuç verecektir.

Bunun yerine wordpress blog ile başlayıp, siteye ziyarette bulunan, gönüllü olarak içerik üretip siteyi takip edecek kişiler bulsanız daha sürdürülebilir bir proje çıkar ortaya bence. Vaktinize de emeğinize de yazık olur forum işinde

+500 özgün içeriğim mevcut yıllardır topladıklarımı foruma dökmek istiyorum bu forumdan para kazanma gibi bir amacım yok hem kendime hemde başkalarına bilgi paylaşımı yapmaktır ve hızlı gelişeceğini umduğum bir proje olucak eğer düşündüğüm gibi giderse para kazanmayıda düşünürüm ama dediğim gibi önceliğim başka

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al