ilginciz adlı üyeden alıntı

Konunun başından beri şereften onurdan terbiyeden bahsediyorsun ama bebek katilleri,tecavüzcüler ve bölücü sıfatlarını taşıyan terör örgütünün savunuculuğunu yapıyorsun. Tarafını seç. İnsanlıktan bahsediyorsun hatta terör sempatizanı herkes insanlıktan bahsederler, aksi bir yorumda ırkçı ve faşist derler. Bizim insanlık dediğimiz kavram ırk,din,dil ayrımı yapmaz, herkese el uzatır. Kobaniye destek verenlerin hiç birini işid tarafından Türkmenler işkence görürken veya Türkistanda çin zulmü varken sesini çıkardığını görmedim. Yardım bile demiyorum, onlar için üzüldük deseler bile yeterdi ancak bunu duyamadık.

Türkiye Cumhuriyeti terörizmi bitirmek istese ilk pkk ve pydyi bitirir. Kendi vatandaşlarını katleden örgütü katledeni değil. İki terörizmin birbirini yok etmesi ülkelerin işine gelir. İşin ilginç yanı yıllar boyu Türkiye'de masum insanları katleden bi yapılanma olan (senin tabirinle şerefli halk askerleri) kuyruğu sıkışınca , toprağını istediği faşistlerden (onların tabiriyle) Türkiyeden yardım dileniyor.

Bu patlamayı yapanların işidin yaptığı kesin değil. Belki pkk dikkat çekmek için yapmışta olabilir, çünkü o bebek katillerinin yapmayacağı şey yok. Olayı bir yapılanmaya yüklemek olmaz,olamaz. Bilir kişi teşhisi koyar o zaman kesin dille konuşuruz.
Eğer ki oradaki kişiler pkk sempatizanlığı besleyip,onları her türlü konuda destekliyorsa, kimse kusuruma bakmasında vatan hainine üzülecek kadar ahmak değilim. Ancak aksi ise Allah rahmet eylesin.

İftira atıyorsunuz ve yalan söylüyorsunuz. Hiç bir konuda pkk güzellemesi de yapmadım pkk için şerefli onurlu gibi bir tabir de kullanmadım . Aponun bile kabul ettiği onlarca yüzlerce binlerce katliamı yok sayıp ya da savunacak kadar aptal insanlıktan çıkmış da değilim. Sizin hatanız pkk ile pyd yapılanmalarını bir tutup orada kendini savunan insanları da terörizmle suçlamanız. Kürt değilim ve kobani de benim milletimden insanlar da insanlık için savaşıyor destek veriyor. Burada medyanın devletin yalanlarıyla düşman gibi gösterilen Türkmenler Kürtler ırakta suriyede birlikte kader birliği yapıp bir dilim ekmeklerini paylaşıyorlar beraber omuz omuza çarpışıyorlar.

Eğer forum tartışmalarında yazdıklarımı okursanız Türkmenleri kimse dile getirmiyor diye onlarca kez sitem ettiğimi burada ki bir çok konuda yazanları iki yüzlülükle suçladığımı da görürsünüz. Yani bunu da görmemiş olmanız söylemediğim anlamına gelmez.

Bugün yaşanan saldırı bizim sivil eli silahsız vatandaşlarımıza yapıldı dolayısıyla 2 terörist örgütün çatışması diye adlandırılamaz. Reyhanlıda Kütahyada İstanbulda yapılan Işid saldırıları da mı terörist teröriste saldırılardı ? Tamamı masum insanlara yönelik terör saldırısıydı. Bunu ayrı onu ayrı görerek meşrulaştıramazsınız. Yarın İstanbulun göbeğinde bir çarşıda saldırı olmayacağının garantisi yok o insanlar için de mi terörist teröriste diyeceksiniz ? Ya da devletin işine geliyor mu diyeceksiniz ?

Vatanlarını savunan insanlar terörist olmazlar. Kürtleri sevmiyorum diyebilirsiniz Kürt oldukları için yaşananlara seviniyor da olabilirsiniz fakat hiç biri suriyede mücadele edenleri terörist yapmaz.

Ölenler arasında Trabzonlusu da vardı Çerkesi de vardı sosyalist lazlar grubu da vardı bir çok sosyalist gençlik örgütü vardı. Bunlar pkk sevicisi falan da değildi.

Işid ihtimalini başbakan da söyledi ilk bulgular bu yönde dedi böyle bir eylemi yapacak başka bir oluşum da şu an için yok.

Diyarbakır mitingi olayında da suç pkkya hdp ye atılmıştı ama yakalanan çocuğun aranması durumları takipten o gün çıkarılmış olmasıyla Mit kaynaklı bir saldırı olduğu ortaya çıktı. Hep iftira iftira komplo hayali senaryo ile bir yere varılamaz. Siyasi çıkarlar için devletin kurumları görüldüğü üzre maşa olarak kullanılıyor. Bu ateş sadece kürtleri değil hepimizi yakar