Merhaba,
Yaklaşık 8 yıldır amatörce uğraştığım bir blog sayfam mevcut. İstetatistikleri aşağıdaki gibi.Wordpress üzerinde ücretsiz yayınladığım blogumu ayrı bir sunucuda yeni bir domain ile devam ettirmek istiyorum. Bu sebeple cpanel bir hosting ve bir alan adı satın aldım. Şuanki blog sayfam renault9.wordpress.com adresinde yayınlanıyor.
Blog sayfası "renault 9" model araçlarla ilgili bir bilgi arşivi.Türkiyede henüz bir benzeri mevcut değil. Yazıları kendim amatörce hazırlıyorum. Haftada 1 yada 2 haftada 1 yazı hazırlıyorum.
Bazı sorularım olacak;
1- Yeni blog sayfasını ingilizce-türkçe ( translate ile fransızca ve ispanyolca) olarak hazırlamak istiyorum. Wordpress de multilanguage olayını nasıl yaparım bilemiyorum. İngilizcem iyi seviyede.
2- adsense için youtube kanalından bir hesap açtım. ne kadar zaman sonra bu siteyide adsense eklemeliyim. elimde içerik var sadece aktarma yapacağım.
3- mevcut tema çok sade ve kolay, ancakgünümüz çizgisinden uzak, değişiklik yapayımmı yoksa aynı tema ile devam mı edeyim.
4- Amacım ciddi paralar kazanmak değil, yıllık hosting masrafını çıkartsın yeter diyorum. İngilizce içerik ve özgün yazılar ile nasıl bir performans gösterir merak ediyorum.
Sizlerinde görüşlerini almak isterim.
stats;