Güncelleme.

Konuyu açarken .com uzantılı domainim zaten hazırdı. Bloga 13 gün boyunca (yani bu konuyu açmadan içerik girmeye başlamıştım) 52 adet özgün içerik girdim. Bu içerikleri google+ da paylaşarak 50-100 arası hit aldım her içeriğe. Günlük hitim 200-250 arası (blogger istatistigine göre) kendi tıklarım sayılmıyor. Ayrıca 3-4 gündür googlden azar azar hit gelmeye başladı.

Başka bloglara yorum bıraktım ve böyle böyle 41 alexa backlinkim oldu. Şuan alexa globalda 3.800.000 lerde tr de 80.000 lerdeyim.

Denemek için 8 adet makale aldım. 6 sı bi arkadaştan 2 tanesi başka bir arkadaştan. 2 tane yazacak olan çok iddialıydı ama makaleleri hiç beğenmeden benzersizlik şurda kalsın rewrite bile denemez... Diğer 6 makaleyi bekliyorum. Düzenli çalışacak birini bulursam uygun fiyata ayda 10-20 tane yazdırırım. Tabi duruma göre.

Adsenseye başvurdum valla forumu okuyunca 2 senede alırsam iyi diyordum ama 3 saatte ilk onay 3 günde 2. onay geldi şuan adsemsem var çok mutluyum :) Reklamları bi tane sağ üste bi tane sağa bi tane de alta olarak yerleşim yaptım güzel duruyor. Bi de makale altı reklamım var.
----------------------------------------------------
Bunlar yaptıklarımdı. Şimdi sorulara gelelim.

Facebook ve twitter hesabı almalı mıyım ? Popüler instagram hesabım olursa faydası olur mu ? Mesela 10.000 takipçili.

Yüksek prli sitelerden backlink çalışması yapan arkadaşlar var özellikle üni sitelerinden falan. Bu çalışmayı yaptıracağım fakat hemen yaptırmalı mıyım yoksa içerik zenginleşince yaptırırsam daha mı iyi olur ?

Forum tanıtımı yapan arkadaşlar da var. Aynı şekilde bunu hemen mi yoksa içerik zenginleşince mi yaptırmalıyım ?