Hocam benim düşüncem var DC açmakla alakalı, bir konu açayım da ben de bilgileneyim biraz.
Aynen daha önce açılmış konular var ancak ambulans şirketi ilk oluyor.
Para illa bulunur, bir şekilde ayarlanır. Önemli olan buna yüreğiniz dayanabilir mi? İnsanız hepimiz neticede hatalar yapabiliriz. Ama böyle bir konuda sizin oluşumunuz en ufak bir hata yaparsa geri dönüşü olmayan şeyler yaşanabilir. Bunu kaldırabilir misiniz?
Yapmadığımız iş değil ki hocam :)
İllaki risk her işte var.
5 bin tl çalışan masrafımı ? :D
10 kişi x 1200 tl = 12.000 TL ( asgari ücret ile ) . Hiç birinide asgari ücret ile çalıştıramazsınız :)
10 kişi x 1200 tl = 12.000 TL ( asgari ücret ile ) . Hiç birinide asgari ücret ile çalıştıramazsınız :)
15 bin tl çalışan masrafı dedim hocam.
Bir ambulans ekibi 3kişidir 24 saat görev yapılır
5 ambulans = 45 personel
Yasal çalışma süresi 8 saat ve haftada 1 gün izindir 12 saat çalışsalar bile shift döndürücü ekip gerekir :-) ama kanun gereği gece çalışması yapan personel 8 saatten fazla çalıştırılamaz cezai işlem uygulanır firmaya bu riski düşün
Çağrı yönlendirme ve geri hizmet personel sayısını sen düşün
5 ambulans = 45 personel
Yasal çalışma süresi 8 saat ve haftada 1 gün izindir 12 saat çalışsalar bile shift döndürücü ekip gerekir :-) ama kanun gereği gece çalışması yapan personel 8 saatten fazla çalıştırılamaz cezai işlem uygulanır firmaya bu riski düşün
Çağrı yönlendirme ve geri hizmet personel sayısını sen düşün
Özellerde şartlar farklı ve direk koskoca bir kuruluş açmayacağız. Ufaktan büyüyeceğiz. Dediğim gibi örnekleri söyledim hocam :) küçücük bir oda 2 personel ve 1 ambulans hepsi bu kadarla hizmet veren bir kuruluşlar da bulunmakta. Hal böyleyken çok iyi kalkınırız diye düşünüyorum. Özellerde 24 saat çalış 24 saat izin sonrası tekrar çalışma olabiliyor.