-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Merhaba arkadaşlar geçenlerde 3-4 tane dizinin domainlerini satın aldım. Dizilerin çıkıp çıkmayacakları belli olmadan. Daha sonra haberler v.s çıkıyor çıkabilir diye. Eğer ki olurda çıkarsa domainleri elimden alabilirlermi acaba ? Ne gibi sonuçları olur. Aynı zamanda facebook sayfalarınıda açtım bu dizilerin. Ama açıklama kısmına resmi sayfa değildir diye de yazıyorm. ? Tecrübesi olan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
39, (%97)
Bana kalırsa facebook sayfalarını kapa domain sende kalsın who.is bilgilerini düzelt diziler açılınca senden satın almaya kalkışırlarsa çok iyi paralar kazanabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO UZMANI
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
129, (%100)
Ledmaster adlı üyeden alıntı
Tamamdır hocam sayfaları yayından kaldırırım dizi açılınca fan sayfası olarak yayına sokarım tekrar. Bildiğime göre diziler zaten .tv leri kullanıyorlar. Blog açsam yeterli satın almasalar bile adsense falanda çıkıyor
facebook maalesef dizi sayfaları fan sayfa olsa dahi birleştiriliyor veya kapatılıyor fakat site işinde öyle bir sorun olcağını zannetmiyorum
İyi forumlar.
https://www.dopinger.com/tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO UZMANI
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
129, (%100)
Ledmaster adlı üyeden alıntı
Teşekkürler cevabınız için hocam, bir çok sayfa gördüm fan sayfası olarak belki ilgilenmezlerse kapatmazlar bir ihtimal. Dediğiniz gibi olursa da olsun önemli olan siteler zaten.
Denediğim için diyorum kardeşim tabi gene denemekten zarar çıkmaz
İyi günler.
https://www.dopinger.com/tr
ziyakgul
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Z** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu tür işlerin yasal prosedürünüü iyi bilmek gerekli yoksa daha sonradan ciddi sıkıntılar oluşturabilirler.
Bahsettiğiniz dizinin isim hakları hangi kapsamda alınmış o önemli. Ama tabi siz yinede iyi bir araştırın
seoakcy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
HackMORE
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hiçbirini kapamana gerek yok. Serenay sarıkaya adına hesaplar var ama onun değil başka bir şahsa ait. Sende facebook hesaplarını veya başak bir şeyi kullanabailirsin. Roman ismi yap, hatırası olan bir şeyin ismini yap, yeni açacağın youtube kanalının ismini yap.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
66, (%100)
Domainleri sen tescillediysen, sana gelipte bizim markamızı neden tescilledin diye bişi diyebileceklerini sanmıyorum açıkçası. Aksine satın almak için görüşmek isteyebilirler.