netbozum
tr.link

Özel ambulans şirketi açmak

43 Mesajlar 38.907 Okunma
acebozum
tr.link

makalehizmeti makalehizmeti Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek Sağlık Memuru
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 334
  • Beğeniler 27 / 73
  • Ticaret 8, (%100)

Trendro adlı üyeden alıntı

Bu işi en yakındaki insan babam yapıyor ve tek araba ile hem kendi mesleğini yapıp kamyonun kredi parasını ödüyor hemde kamyon kazanıp borcunu ve şöför parasını çıkarıyor babama aylık 6,7 bin gibi bi para kalıyor bu işe ilk girdiginde yazıp çizdi bende hiç beklemiyordum böyle kazandıklarını ama gerçekten çok iyi kazanıyorlar kamyon hiç boş durmuyor firmalar örnğn metro çalışmaları günlük 3 harfiyat çıkarsa sefer başı en az 1000 tl şehir içi.

Ne kadara aldı harfiyat kamyonunu peki baban? Araba kendi kredi borcunu öderde, nerelerle anlaşmak lazım o önemli.

googleasistan
reklam

Rakarnov Rakarnov WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Game Developer
  • Konum Kırklareli
  • Ad Soyad B** P**
  • Mesajlar 175
  • Beğeniler 9 / 49
  • Ticaret 3, (%100)

makalehizmeti adlı üyeden alıntı

Ne kadara aldı harfiyat kamyonunu peki baban? Araba kendi kredi borcunu öderde, nerelerle anlaşmak lazım o önemli.

120-150 bin arasında 2006 modelleri bulabilirsin aracı almadan önce inşaat şirketleriyle anlaşııcaksın tıpkı servis işi gibi sonrada arabayı oraya bağlıyacaksın doğuş inşaat bu tür şirketler

makalehizmeti makalehizmeti Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek Sağlık Memuru
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 334
  • Beğeniler 27 / 73
  • Ticaret 8, (%100)

Trendro adlı üyeden alıntı

120-150 bin arasında 2006 modelleri bulabilirsin aracı almadan önce inşaat şirketleriyle anlaşııcaksın tıpkı servis işi gibi sonrada arabayı oraya bağlıyacaksın doğuş inşaat bu tür şirketler

Anladım hocam, aylık 3,5 bin tl banka istiyor kredi için ama. Bilmiyorum ki hayırlısı artık :)

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al