Kardeşim, aylardır forumdayım. Aylar önce üye oldum yani. Herkes bir konuda uzman, herkes her şeyi biliyor. Bunu söylemek konunun yararına ne kazandıracak, çözecek mi. Herkes biliyor demişsiniz, bir önceki mesajda yanlış bilgi demişsiniz. Sizin bağdaşan kelimeleriniz çok daha muhteşemler!
Bende aylardır forumdayım, senin gibi arkadaşlar her konuda haklı olduğunu iddia etmeye çalışıyor. Bilgin yoksa yazmayacaksın. 5 dakika önce açılan bir siteye de spam hit gidiyor, sevmediğin kişinin saldırması ile ne alakası var? bunun alakasız bir konu olduğunu forumda 14-15 yaşında ki genç arkadaşlarımız bile biliyor. Şu an yaptığınız şu sözlü tartışma çıkarma olayı çok çirkin bunu belirteyim. Ben ne wordpress uzmanıyım ne internet uzmanıyım ne de başka bir şeyim, bildiğimiz şeyleri söyleriz, yanlış bilgi vereni de yanlış bilgi alanı da bildiğimiz kadarı ile uyarırız, bizim işimiz bu. Daha fazla uzatmanın bir anlamı olmadığını düşünüyorum, siz sürekli yanlış cümle aramakla meşgulsünüz, doğruyu aramakla değil. Bu da benim işim değil belli ki sizin işiniz.